- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Placeholder image
Nicula Tiberiu

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Gloriile clubului

Tauri

Erhardt Knapp ( Tauri )

( mijlocaş, fundaş )

S-a născut la data de 18.05.1952 în Zăbrani.

După terminarea şcolii generale din Zăbrani, Tauri cum l-am numit noi s-a înscris la Liceul Agricol de contabilitate din Lipova. Unde va activa şi în lotul echipei de fotbal a Liceului în care va juca pe perioada şcolarizări.

A jucat fundaş şi mijlocaş defensiv între ani 1968-1977.La data de 1.05.1978 va părăsi România şi î-şi stabileşte domiciliul înSindelfingen - Germania.

Din 1978-2003 joacă în echipa firmei "Moog Soccers" unde lucrează până în prezent.

Cu aceasta echipa a fost in Anglia, Austria, Elvetia, Franta,Italia, Olanda si SUA unde firma "Moog Soccers" are filiale.

Este căsătorit cu Ursula din anul 2007.În prezent mai practică Nordic walking ( Nordic walking, iniţial cunoscut sub numele de mers pe jos fără schi, este o activitate fizică şi sport constând din mers cu poli similare cu poli de schi ) şi merge cu soţia la dans.

Tauri a fost sportivul care a pus mult suflet pe terenul de sport, a respectat culorile clubului pentru care a jucat cu multă dăruire şi pasiune a fost un fotbalist cu o forţă deosebită atât ca mijlocaş în faţa apărării cât şi ca fundaş central în cei 9 ani cât a activat la Victoria a fost unul din jucători de bază a echipei.

Nicula TiberiuPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA