- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Placeholder image
Nicula Tiberiu

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Gloriile clubului

Raducu

Petrovici Radivoi ( Răducu)

( fundaş central )
1951 - 2013

S-a născut în anul 1951 pe 8 Decembrie.

Cariera de fotbalist şi-a început-o din anul 1969, când împreună cu o nouă generaţie de sportivi sub bagheta lui Graf Franz s-au adunat formând o nouă echipă a Zăbrani-ului.

Pentru început au participat la diferite turnee şi cupe prilejuite de diferite manifestări cultural - sportive ale acelor ani.

Răducu, pentru că aşa îi spuneam noi colegi de echipă a fost un sportiv plin de energie emanând permanent o ambiţie a autodepăşirii pe care deseori reuşea să o transmită şi colegilor. Postul lui favorit în care a dat randamentul maxim a fost acela de fundaş central contrar înălţimii şi fizicului care îl dezavantaja.

A fost ani de-a rândul căpitanul echipei tocmai datorită acestui spirit de care vorbeam şi capacităţi lui de a se mobiliza şi a-şi mobiliza colegi pe terenul de joc.
Şi în afara terenului de joc a dat dovadă de rigurozitate deosebită având nişte principi sănătoase pe care le respecta cu sfinţenie.

Cât a evoluat ca sportiv al clubului zăbranean a fost ataşat de culorile acestuia şi de palmaresul sportiv la care ţine enorm fiind unul din sportivi emblematici pe care acest club ia avut de-a lungul timpului.

A evoluat pentru acest club până în anul 1977 când avea să-şi pună ghetele în cui, retrăgându-se din activitatea sportivă dar rămânând mereu alături de echipă fiind prezent în tribunele stadionului şi susţinând cu acelaşi entuziasm clubul pe care la iubit şi căruia şi-a dedicat întreaga tinereţe.

Petrovici Radivoi va rămâne în istoria clubului nostru un sportiv de care ne vom aminti mereu

Nicula TiberiuPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA