- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Placeholder image
Nicula Tiberiu

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Gloriile clubului

Egon

Quast Egon

( fundaş dreapta )

S-a născut în 23 Decembrie 1949 în Zăbrani.
A absolvit Şcoala Generală Zăbrani.

Urmează Liceul Pedagogic Sibiu (1965-1969)1969-1970 îşi satisface stagiul militar. Din anul 1970 se va legitima la Victoria Zăbrani unde va evolua ca fundaş dreapta sau stânga.

Este un jucător la care ambiţia, forţa şi plăcerea de a juca fotbal este atuul esenţial în evoluţia s-a pe plan sportiv. În cadrul echipei este omul cu "şotiile" mereu pus pe glume şi veşnic optimist. În cadrul echipei era unul din pioni de bază fiind ştiut ca fundaşul care pune "osul" şi nu se teme în meciurile din deplasare prin intervenţiile sale dădea un plus de siguranţă echipei. Iar după meciuri era primul care dădea tonul la veselie fiind considerat şi "solistul" echipei. chitara

" Vreau să spun că pe vremea noastră eram foarte uniţi şi la greu dar mai ales la bine, păi să vedeţi după meciuri când le câştigam până acasă o ţinem tot într-un cântat. Dacă pierdeam şi atunci cântam , dar de necaz aşa că la noi era veselie tot timpul. Nu ştiu cum este în ziua de azi, este păcat dacă nu mai este aşa pentru că sportul trebuie să relaxeze şi să fortifice organismul şi asta nu se poate face printr-o stare de încruntare permanentă uitaţi-vă la mine numai când îmi aduc aminte de acele vremuri mă luminez la faţă", încheie zâmbind Egon.

A jucat fotbal la clubul din Zăbrani până în anul 1981 când a emigrat în Germania unde se află şi în momentul de faţă.

Quast Egon face parte din generaţia de jucători ai clubului nostru care au jucat de plăcere fiind mândru să poarte şi să-i reprezinte culorile în confruntările judeţene din acele vremuri.
Pentru entuziasmul şi dăruirea s-a a fost recunoscut şi apreciat de toţi iubitorii fotbalului zăbrănean

Nicula TiberiuPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA