- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

Placeholder image
Nicula Tiberiu

Nicula Tiberiu

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Gloriile clubului

Placeholder image

Stoiu Dorel ( Bengu)

( mijlocaş - fundaş dreapta şi central )

S-a născut în 21 Mai 1968 în Lipova.
A absolvit 10 clase la Şcoala generală din Zăbrani.
Urmează cursurile Şcolii profesionale de prelucrător prin aşchiere în anul 1968.

În anul 1981 a fost legitimat la Victoria Zăbrani unde la 13 ani va debuta la echipa de juniori a clubului jucând pe rând mijlocaş drept, fundaş drept şi fundaş central.

Aici va fi repede remarcat datorită fizicului său şi a calităţilor deosebite care încă de la început au ieşit în evidenţă: determinare şi forţă ajungând unul din jucători de bază ai echipei de seniori la care va juca până în anul 1989...

Din anul 1989 şi până în 2002 (13 ani) va fi transferat la Şoimii Lipova, echipă cu care va juca în campionatul naţional div. C şi o ediţie în Div. B.

Aici putem spune că face performanţă cu această echipă fiind unul din jucători emblematici şi care a rămas în amintirea iubitorilor de fotbal din oraş cu porecla de "Bengu".

Din vara anului 2002 se reîntoarce la Zăbrani unde sub comanda lui Nicula Tiberiu va pune umărul la redresarea echipei şi unde va rămâne şi jucător activ până 2008.

La 40 de ani se dedică munci de antrenor (a mai fost o perioadă jucător antrenor în ediţia 2006-2007) şi va antrena echipa la care a debutat ca fotbalist până în anul 2010.

Stoiu Dorel a fost unul din sportivi produşi sută la sută a clubului nostru şi care a făcut cinste acestuia oriunde a evoluat atât la Lipova cât şi la Zăbrani fiind foarte apreciat şi îndrăgit de suporteri şi iubitori de fotbal.

Şi mai avem cu ce să ne mândrim, Stoiu Denis călcă pe urmele tatălui şi la vârsta de 16 ani a debutat la Victoria în primul meci al său de Liga a IV-a..

Nicula TiberiuPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA