Club fondat în anul 1932
Prima denumire:
"Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.
  004 (0)731. 041. 997

1966

1982

2018

2020

SEZON 2023-2024
   
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Secția Kick Box


Noul antrenor de "Kempo" Sorin Jurma

Marţi 05 Iulie 2011, ora 11:00

SORIN JURMA
Am găsit o mare deschidere aici la Zăbrani şi mă bucur foarte mult.

În urma unor discuţii cu conducerea locală a Primăriei şi a Clubului Sportiv Victoria Zăbrani s-a adus la secţia "arte marţiale" un nou antrenor în persoana domnului Sorin Jurma.

”Tot ce înseamnă arte marţiale trebuie să îl dezvoltăm pentru a fi o mişcare de masă ca alternativă la fotbal pentru persoanele care iubesc şi alt sport. Vreau să subliniez că ce facem noi se numeşte Kempo pentru că are o arie foarte mare de abordare vizavi de competiţii, antrenamente... am găsit o mare deschidere aici la Zăbrani şi mă bucur foarte mult, condiţiile sunt bune chiar dacă deocamdată ne desfăşurăm activitatea într-un loc mai restrâns. Cu câţiva dintre sportivi dumneavoastră am avut încă mai demult contact pentru pregătire, am constatat dorinţa lor de afirmare şi este un lucru foarte bun pentru că de aici începe totul” a spus în încheiere Sorin Jurma.CODREANU DĂNUŢ
Sunt convins că vom face performanţă cu sportivi pe care îi avem.

Satisfăcut de "achiziţia" făcută coordonatorul secţiei de arte marţiale Codreanu Dănuţ a declarat:

- Mă bucur că am reuşit să punem la punct această colaborare, sigur domnul Sorin Jurma este un personaj cunoscut în acest sport palmaresul dânsului fiind incontestabil la nivel de judeţ şi naţional cât şi pe plan internaţional, de aceia sun foarte bucuros că am reuşit să-l aducem aici la clubul nostru ca antrenor pentru a obţine rezultate. Am văzut şi azi modul de lucru a dânsului şi sunt convins că vom face performanţă cu sportivi pe care îi avem.

27 martie 2011 - Băile Herculane

Cupa României - Băile Herculane 2011

Data de 27 martie a prilejuit participarea clubului Victoria Zăbrani la Cupa României la Thai-Kickboxing, sistem full contact pentru copii, juniori şi seniori. La acest eveniment au participat un număr de aproximativ 90 sportivi din ţară cum ar fi Timişoara, Deva, Orşova, Slobozia, Târgu-Jiu, Craiova, Herculane, Arad. Cu un număr de 7 sportivi participanţi, Zăbraniul a fost reprezentat de următorii sportivi care s-au clasat după cum urmează:

Locul 1 – Sergiu Moţ, 10 ani

Locul 1 – Alexandra Prodan, 7 ani (meci mixt)

Locul 2 – Paul Moţ, 10 ani

Locul 2 – Andrei Sebastian, 12 ani

Locul 2 – Lazăr Alexandru, 9 ani

Locul 2 – Marius Bibarţ, 11 ani

Locul 2 – Alexandru Bibarţ, 13 ani

 

Acest eveniment a fost organizat de Clubul Cosei Kombat Gym Herculane în colaborare cu Primăria Herculane şi Federaţia Română de Unifight.

Trebuie menţionat că sportivii zăbrăneni au participat şi la un seminar de pregătire tehnică în kickboxing cu maestrul Alin Panait de la Respect Gym Bucureşti sub comanda căruia au deprins noi tehnici şi tactică de luptă pentru viitoarele meciuri. Seminarul s-a desfăşurat sâmbătă 26 martie cu două antrenamente de câte 3 ore.

Pe această cale sportivii aduc mulţumiri Primăriei Zăbrani şi domnului primar Marian Toader, precum şi conducerii Clubului şi secţiei de Jeet Kune Do pentru sprijinul oferit pentru deplasarea la Cupa României.

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE JEET KUNE DO

Secția de Jeet Kune Do

Am câstigat 9 medalii la Campionatul naţional de Jeet Kune Do de la Oţelu Roşu:

Sâmbătă la Oţelu Roşu Federaţia Română de Jeet Kune Do a organizat Gala J.K.D. Open challenge în sistem Light şi Full Contact.

Organizatorul principal şi totodată Preşedintele FJKDR, maestrul Gheorghe Bucher a primit pe lângă cluburile de profil din ţară şi reprezentanţi ai cluburilor JKD Arad şi C.S. Victoria Zăbrani responsabili cu promovarea stilului în judeţul nostru.

Gala organizată în incinta Casei de Cultură din localitatea Oţelu Roşu s-a desfăşurat conform Regulamentului competiţional de luptă al FJKDR şi a reunit reprezentanţi ai stilului JKD din ţară, dar şi reprezentanţi ai altor stiluri de luptă ce s-au conformat sistemului. Sportivi noştri au lăsat o impresie bună, ba mai mult au reuşit să facă spectacol în ring. În mod deosebit s-a remarcat sportivul Sergiu Moţ, care la finalul galei a fost desemnat de către organizatori cel mai tehnic sportiv la categoria copii şi juniori.

Palmaresul întregului lot participant arată astfel:

Sergiu Moţ (aur); Alexandru Bibarţ (aur); Paul Moţ (argint); Marius Bibarţ (argint); Raul Gligor (argint);Alex Lazăr (argint); Robert Hurban (argint)

  Sebastian Andrei (bronz); Emilian Zimbru (bronz)

 Delegaţia formată din cele două cluburi arădene aduce mulţumiri autorităţilor locale din comuna Zăbrani pentru sprijin şi implicare, în frunte cu domnul primar Toader Marian, domnul viceprimar Codreanu Dănuţ. - Tuturor părinţiilor şi familiilor sportivilor din Arad şi Zăbrani pentru ajutorul deosebit, primit în organizarea acestei deplasări.

                                                                                                                                                                                     Moga Lucian-Marius

S-a lărgit domeniul de activitate sportivă

Secția de Jeet Kune Do

Secţia de Jeet Kune Do din cadrul CS VICTORIA Zăbrani a luat fiinţă în anul 2009 la iniţiativa consilierului, actualmente viceprimar Dănuţ Codrean. Astfel CS VICTORIA şi-a lărgit domeniul de activitate sportivă, secţia fiind singura din judeţul Arad. Prin grija autorităţii locale, în speță domnul primar Marian Toader, secţia beneficiază de o bună bază materială, aflându-şi locul în sala de sport din Zăbrani.

Colaboratorul secţiei de Jeet Kune Do Zăbrani este Clubul Jeet Kune Do Arad care este cel ce promovează stilul Jeet Kune Do în Arad şi responsabil cu promovarea pe zona Ardeal, aşa cum prevăd reglementările Federaţiei de Jeet Kune Do Române. În România Federaţia de profil este condusă de maeştrii Gheorghe Bucher – preşedinte şi Cătălin Amariei – vicepreşedinte, avându-l ca preşedinte de onoare şi direct supervizor pe Sifu Luca Marinello din Italia, maestrul cu cel mai mare grad în Europa, reprezentant direct al  Si Gung Taky Kimura şi IMB Academy USA, condusă de Richard Bustillo.

De-alungul vremii colaborarea dintre clubul arădean şi secţia din Zăbrani s-a dovedit fructuoasă, la fel ca şi colaborarea celor două cluburi cu autorităţile locale şi Federaţia de Jeet Kune Do Română. Astfel că de un an şi jumătate de când s-au pus bazele Jeet Kune Do-ului la Zăbrani, prietenia dintre membrii acestor două cluburi s-a concretizat prin multe antrenamente comune, participarea la Stagii de pregătire competiţională.

Vom menţiona pe scurt cele mai importante evenimente desfăşurate:

1. Zăbrani, 04.05.2009  – sala de sport – deschiderea şi înfiinţarea secţiei de Jeet Kune Do a CS Victoria.

2 .Zăbrani, 10.07.2009 – stadionul de fotbal – Stagiu şi antrenament grupe reunite.

3. Arad, 05.09.2009 – sala Jeet Kune Do – Stagiu Intern al Federaţiei de JKD Române

4. Zăbrani, 12.09.2009 - stadionul de fotbal – Demonstraţie Jeet Kune Do cu ocazia Sărbătorii Formaţiei de pompieri, 130 de ani.

5. Zăbrani, 21.12.2009 – sala de sport – închiderea de an şi demonstraţie.

6. Arad, 20.02.2010 – sala Jeet Kune Do - Stagiu şi antrenament grupe reunite

7. Botoşani, 19-20.03.2010 – incinta Unităţii Militare Botoşani – demonstraţie Jeet Kune Do- participare Gala Full Contact Bruce Lee 2010 ( 4 medalii argint, 1 aur, 1 bronz)

În această secţie se regăsesc sportivi de toate vârstele cu mare talent şi dorinţă de a adeprinde tainele auto-apărării şi ale Jeet Kune Do-ului. Pot fi găsiţi de 3 ori pe săptămână în sala de sport, lucrând din greu şi pregătindu-se pentru noi competiţii cum va fi Campionatul Naţional de Jeet Kune Do de la Oţelu Roşu din 27 noiembrie 2010.
Să le urăm successPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA