- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Am sperat degeaba ...

Aqua Vest - Victoria Zăbrani 2-0(0-0)

20.06.2018 • 22:35 | CSVZ


Miercuri 08. 09. 2010 ora 18:00 - Arena din Șofronea

O prima repriză în care echipa noastră a jucat ceva...

Acest lucru am putea spune după meciul restanta de la Șofronea cu Aqua Vest, pentru că evoluţia băieţilor nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre. Cu un lot în care au lipsit Talpaș. Roșca, Bogdan, Mizulescu și Curta, antrenorul Marius Grad a aruncat in lupta juniori și pretendenţi la postul de "titulari" care însă au dezamăgit prin evoluţia lor.

Am văzut totuși o prima repriză în care echipa noastră a jucat ceva încercând să-şi impună jocul exact cum a cerut antrenorul. Însă am avut parte, de data aceasta, și de un arbitraj complet aiurit fără treabă cu acest sport numit "fotbal" cu decizii care au reușit să enerveze ambele tabere culminând cu acel minut 32, când la un șut violent a lui Ungur mingea se oprește in vinclul porţi adverse, toată lumea vede un gol de senzaţie numai "negrii" văd altceva și anulează golul. Noi am fi curioși ce au consemnat domnii observatori in raportul dumnealor despre acești indivizi care au culmea tupeului, să-şi spună arbitri.

Însa problemele mari sunt in curtea noastră, aici până când avem sportivi care în ziua meciului "au programare la dentist" (Bogdan) și renunţă la joc, Mizulescu absentând pe motive medicale numai de el știute probabil având recomandarea medicala a unei plimbări liniștite, de agrement prin centrul aradului.

Apoi mai vine și nesăbuinţa unor jucătorii care prin gesturile lor primesc prea ușor cartonașe văduvind echipa de aportul lor, putem ușor să găsim răspunsul pentru aceasta "stare" in care se afla echipa. În afara de această înfrângere care lasă un gust amar, trebuie sa scoatem in evidenta și câteva lucruri pozitive:

  1. Începe să se vadă o disciplina in joc, băieţii încerca sa transpună ce Ii se cere la vestiar pe teren;
  2. O evoluţie in creștere a unor jucători ca, Ungur Marius, Edu 0vidiu...

Ce este însă cel mai important lucru ca, jucători sa nu-și piardă încrederea în forţele lor să fie conştienţi că pot mult mai mult și acest lucru îl pot realiza numai prin disciplină și multă muncă. Suntem convinși ca, Marius Grad va corecta carențele  prin analiza  acestui  joc și va putea să pună echipa pe picioare pentru meciul de sâmbătă cu cei din Satu Nou.

Meciul de juniori:

Echipele:

Aqua Vest: Brutyo Adrian - Roman Alin; Marius Alex; Coste Alin; Moise Octavian; Ursoi loan; Olariu Laurentiu; Don Dorin; Neagu Florin; Liga Daniel; Negociu Florin.

au mai jucat: Sant Nicolae (min.52); Balaj Roland (min.65)

au marcat: Sant Nicolae (min.64); Liga Daniel (min.75)

cartonașe galbene: Liga Daniel (min.28); Olariu Laurentiu (min.31 ); Don Dorin (min.42); Moisa Octavian (min,44)

Victoria Zăbrani: Deffert Dan-Lionti loan; Mat Florin; Razlianu Laviniu; Boldurean Florin; Ungur Marius; Mot Adrian; Hetco Bogdan; Grigorescu Daniel; Edu Ovidiu; Bolohan Alexandru.

au mai jucat: Morariu Sorin (min.65); Terme Raul (min.75)

cartonașe galbene: Hetco Bogdan (min.23); Mot Adrian (min.25; min.68); Ungur Marius (min.43); Lionti  loan (min.58).

cartonaș roșu: Moț Adrian (min.68)

La juniori batem tot...

Dacă la echipa de seniori lucrurile nu merg prea bine, la juniori "Batem tot" spune un suporter inflacarat și are dreptate pentru ca, de cănd i-a  luat Suciu Dacian juniori nu au cunoscut înfrangerea.

Și la Șofronea am invins cu 1-0, prin golul marcat de Cludiu Milincu in min. 72, demonstrând că sunt pe drumul cel bun.

La final de joc am văzut un antrenor fericit care a declarat: "nu jucam fenomenal dar ne respectam obiectivul propus un gol mai mult ca adversarul, desigur sunt lucruri care trebuie corectate și cu timpul o să reușim să le remediem".Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani