- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Am câștigat însă evoluția a fost modestă

Crișul Chișineu Criș-Victoria Zăbrani 1-2 (0-1)

21. 08. 2010 • 23:35 | CSVZ

Sâmbătă 21. 08. 2010 ora 18:00 - Stadionul din Chișineu Criș

Evoluţia băieţilor a lăsat de dorit la meciul de la Criş, practic am avut două momente: În min. 41 când Tălpaş a speculat o gafă apărării adverse şi a înscris plasat pe lângă portar.

Apoi în min.89 când Moţ a executat magistral o lovitură liberă de la 25 m. în colţul din dreapta portarului, consfinţind rezultatul final al jocului. Criş - Zăbrani 1 - 2.

Acesta a fost meciul de Sâmbătă, pentru că altceva nu ai avut ce vedea, am câştigat însă evoluţia a fost modestă.

Mai mult am văzut un teren tare, denivelat, care nu a văzut apă poate de la ultimele furtunii ce au trecut prin zonă.

Am văzut o evoluţie a echipei lipsită de vlagă, apatică cu multe vociferări, reproşuri, într-un cuvânt indisciplinată şi a culminat spre finalul jocului când "domnii" Moisă şi Terme au refuzat să intre pe teren motivând: "noi nu suntem jucători de ultimele minute" plecând la vestiare... Bravo "fotbaliştilor atitudine şi bun simţ cu carul" ce să zic.

Domnule Moisă şi Terme, conducerea clubului şi comunitatea locală face eforturi ca "domniile" voastre să poată juca fotbal, iar dacă voi credeţi că aşa "răsplătiţi" eforturile noastre vă înşelaţi!

Vreau pe această cale să atenţionez toţi sportivii că, fără seriozitate, respect, bun simţ şi totală dăruire faţă de culorile clubului nu o să putem colabora.

Noi am demarat un proiect serios care se bazează pe muncă, disciplină şi mult respect faţă de comunitatea pe care o reprezentăm pe plan sportiv.

Miercuri avem un meci foarte greu cu echipa din Mailat, eu cred în puterea de mobilizare a băieţilor, cred că sunt capabili să joace la adevărata lor valoare, le doresc să aibă încredere în forţele lor şi cel mai important lucru este să abordeze jocul cu mentalitatea de ÎNVINGĂTOR !  Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani