- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Victorie muncită la greu de băieți dar 'meritat' de frumoasă.

Voința Mailat-Victoria Zăbrani 1-2 (0-0)

CSVZ Martie 12. 2011 22:45


Sâmbătă 12. 03. 2011, ora 15:00 - Arena din Mailat

"Strigătul de luptă" a jucătorilor din Mailat  înaintea fluierului de start, nu le-a fost de nici un folos... în final punctele au fost a noastre pentru că am jucat mai bine, echipa a dat dovadă de maturitate în joc  şi de dorinţa revanşei pentru eşecul din tur.

Cam asta ar fi în mare o radiografie  a partidei de sâmbătă din etapa inaugurală a returului. Partida începe cu o uşoară dominare a echipei noastre , care spre surprinderea tuturor pare mai proaspătă şi mai hotărâtă , gazdele încearcă să ne oprească cu o apărare organizată şi contraatacuri  purtate pe benzile laterale, ocaziile încep să apară la ambele tabere însă parcă ale noastre sunt mai clare. 

Talpaş  "trage" atacul nostru creându-şi ocazii pe care însă le ratează datorită neatenţiei sau fundaşilor adverşi  în replică gazdele au spre finalul primei reprize două ocazii mari  la care se opune bara şi apoi Deffert  astfel se încheie prima parte a jocului.


Moţ a arătat mai multă siguranţă la mijlocul terenului

Partea a doua începe sub semnul echilibrului ambele echipe dorindu-şi golul însă el avea să vină din tabăra noastră în min. 67, când Iancu execută magistral o lovitură liberă de la  marginea  suprafeţei de pedeapsă direct în vinclu ... 1-0 ! şi bucurie mare în tabăra noastră făcându-l pe preşedintele nostru să exclame: super parcă cu mâna o pus-o, bravo Iancule .

Din acest moment gazdele ies la atac cu toate "liniile" încercând cu disperare egalarea iar noi profităm de spaţiile lăsate şi replicăm prin contraatacuri tăioase purtate de Talpaş, Dragoş, Bolo... însă ele nu se încheie cu finalizarea mult dorită şi astfel în min. 87, Vidac profită de o bâlbâială a apărări noastre şi aduce egalarea cu un şut plast din interiorul careului  mic 1-1, bucuria trece în tabăra gazdelor, dar va fi de scurtă durată. Pentru că în minutul  93 Talpaş "taie" entuziasmul gazdelor  cu un şut plasat de maestru sus în vinclu şi 2-1 ! consfinţind o victorie muncită la greu de băieţi dar "meritat" de frumoasă.

Bravo băieţi aţi arătat că se poate, aţi arătat ca o echipă care când vrea greu este oprită. Nu dorim să evidenţiem pe nimeni pentru că victoria a fost a echipei şi aşa trebuie să fie vă aşteptăm la Păuliş în etapa următoare pentru confirmarea victorie de la Mailat.

Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani