- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Gazdelor nu le-a ieşit nimic, noi am punctat şi am câştigat!

Șoimii Pâncota-Victoria Zăbrani 0-1 (0-1)

23. 10. 2010 • 20:35 | CSVZ


Meciul spre surprinderea tuturor a debutat sub semnul echilibrului din partea ambelor tabere, treptat însă gazdele au trecut la "cârmă" dominând copios întrecându-se în ratări monumentale, replica echipei noastre a început să se simtă spre finalul primei reprize prin contraatacurile tăioase purtate de Talpaş şi forma bună pe care o arăta Sergiu la mijlocul terenului unde a făcut legea. Sprijinul mare a venit însă din partea apărări unde Mîţ, Lionti, Moţ, Deffert au închis tot ducând la disperare echipa gazdă. În min. 35 în urma unui fault făcut pe contraatacul echipe noastre, Edu de la 20 metri execută magistral şi din deviere mingea se opreşte în vinclu porţii adverse 1-0 pentru noi. Gazdele se aruncă în atac însă "nu le iese nimic" iar noi dăm replica prin pătrunderi laterale a lui Edu s-au Talpaş dereglând serios apărare şoimilor, la una din astfel de incursiuni prin min. 42, Edu scapă singur cu portarul şi ratează incredibil şutând pe lângă.. imediat în faza următoare la o îmbulzeală în careul nostru cu 4 (patru) şuturi în bară, arbitru dictează "penalty" pentru gazde care este apărat de inspiratul Deffert ghicind "locul execuţiei" prima repriză se termină cu avantajul consemnat în min. 35. Dar ca să fim obiectivi prima repriză se putea termina şi cu un dezastru pentru noi dacă gazdele nu erau atât de neinspirate, însă puteam şi noi să terminăm cu un avantaj de două goluri dacă nu rata Edu...

Repriza secundă echipa noastră arată acea maturitate şi experienţă de care are nevoie o echipă să-şi domine adversarul speculându-i slăbiciunile. Aici vrem să scoatem în evidenţă meritul lui Marius Grad care a ştiut "să gândească şi să pună" echipa în teren conducând-o spre victorie. A doua repriză a fost una echilibrată cu ocazii din partea ambelor tabere, cu decizi curioase dacă nu ridicole a centralului care cu părere de rău trebuie să o spunem a scăpat jocul din mână, pierzându-se la un moment dat fără nici un motiv reuşind să enerveze ambele tabere... Prelungirea meciului cu 7(şapte) minute a fost justificată datorită accidentări a lui Moţ şi a schimbărilor efectuate. În schimb a lăsat un gust amar acea "ieşire" a gazdelor pe care am relatat-o la început şi noi am pierdut acasă, dar am avut tăria să felicităm adversarul.

Bravo băieţi să vă pregătiţi Sâmbătă avem alt meci "de foc" vine Vladimirescu!

Îşi puneau problema scorului

Sâmbătă la Pîncota echipa a vrut să joace şi a jucat pentru că a vrut să demonstreze că nu suntem o echipă de mâna a doua aşa cum au crezut gazdele, care înainte de meci îşi puneau problema scorului nu echipei învingătoare a acestei întâlniri. Însă dezamăgirea a fost mare la finalul ei pentru "primitoarele" noastre gazde însuşi domnul Roşca a izbucnit furios la final pentru bucuria care şi-o manifestau băieţi noştri în vestiar. Da domnule Roşca s-au bucurat băieţi pentru că au învins, nu ştiam că la Pâncota nu ai voie să îţi manifeşti bucuria victoriei, dumneata ai pute să cauţi în altă parte cauzele eşecului nu în "vestiarul băieţilor noştri". Asta trebuia să o spun pentru că nu credeam că putea să vină din partea unui om pe care îl preţuiam şi respectam ca antrenor.
Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani