- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Joc fără orizont al echipei noastre...

Progresul Pecica-Victoria Zăbrani 1-0 (1-0)

CSVZ Mai 14. 2011 22:45

Pecica - Sâmbătă, 14. 05. 2011, ora 18:00

În sfârşit am găsit o bază sportivă la înălţime, a fost primele cuvinte a preşedintelui când a ajuns la stadion. Însă mai puţin mulţumit a fost de prezenţa lotului se pare că aşa încet, încet până în final o să ajungem să jucăm cu juniori şi asta nu din cauza fotbaliştilor aduşi de "afară" ci din cauza fotbaliştilor de la "noi" adică celor din comună cu care vrem să facem noi treabă.

Celor din afară li se pot imputa multe dar în nici un caz prezenţa la meciuri. Iar tineretului nostru la care vrei să le dai încredere, să joace când ţie lumea mai dragă te lasă pentru că au alte preocupări... Păi să-şi vadă de preocupările lor şi să ne lase în pace !

Meciul a fost unul mediocru care nu s-a ridicat la înălţimea condiţiilor oferite, gazon care parcă te îmbia să joci şi atmosfera propice pentru un spectacol sportiv. Am început bine vreo 10-15 minute în care ne-am surprins adversarul prin combinaţii şi contraatacuri pe flancuri cu fundaşi pe post de servanţi care ne-au dat speranţe.

Însă în min.20 Edu Nicolae pierde o minge în zona careului nostru, Stoian profită de un culoar liber lăsat de visători noştri fundaşi şi cu un şut plasta din afara careului de '16 îl învinge pe Deffert 1-0!

După golul primit echipa nu reuşeşte să-şi revină şi până în finalul primei repriză gazdele controlează jocul, dar atenţie fără aşi crea ocazii să mai înscrie.

La reluare acelaşi joc fără orizont al echipei noastre care după eliminarea lui Trif de la gazde din min. 75, nu reuşeşte să profite şi să înscrie măcar o dată. Până în final am fost peste adversar dar mai mult la prostie pentru că jucători noştri au fost confuzi, desincronizaţi, apatici practicând un joc "plictisit" fără vlagă degeaba au încercat veterani Schmidt şi Moţ să-i mobilizeze pentru că rezultatul nu s-a văzut. Dacă am remarca ceva la acest joc ar fi două lucruri:

Gazonul impecabil pregătit de gazde pentru acest meci şi arbitrajul bun al brigăzi de arbitri, restul vorba observatorului Adi Lucaci către preşedintele nostru:

''Aţi băgat un jucător care s-a driblat singur, mingea nu a vrut să-l asculte...''


Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani