- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Meci omologat cu 3-0! În favoarea echipei noastre - pentru folosirea jucătorului Petcuţiu Raul în stare de suspendare (1 etapă)

CS. Sînleani-Victoria Zăbrani 1-0 (0-0)

20.06.2018 • 22:35 | CSVZ


După un meci slab din toate punctele de vedere echipa noastră a cedat în faţa lanternei roşii cu 1-0 !!!, făcând-o să predea această titulatură vecinei de clasament UTA II. Ce este şi mai dureros că am pierdut în faţa unei echipe care a jucat în ultimele 20 de minute şi în zece oameni dar care şi-au dorit victoria... făcând pe Duşan, în momentul când au marcat să alerge la noi la gard spunând: v-am spus că vă batem... na v-am dato!!! Lam privit şi numi venea să cred, avea dreptate.

Noi în afară "ifosele şi pretenţiile" pe care le manifestăm la fiecare joc nu am arătat nimic. Sâmbătă am mers la Sînleani să batem pentru că noi eram în partea de sus a clasamentului iar echipa gazdă era pe ultimul loc cu 4 puncte şi era normal să emitem pretenţii de la acest joc acum era momentul să revenim la "0" la adevăr, pentru că vin meciurile grele Pecica; Vladimirescu; Tauţ... Bine astea sunt probleme care ne macină pe noi, pe băieţi mai puţin ei au cu totul alte preocupări nici de cum cele ale echipei în care activează.

Am mai invocat anterior de acel "ataşament faţă de culorile echipei" de tradiţia pe care Clubul din Zăbrani o are în fotbalul judeţean dar astea iarăşi sunt tot pentru noi... un lucru este sigur Sâmbătă la Sînleani ne-am făcut de râs! Nu am putut să învingem o echipă care avea un meci câştigat un egal şi şapte înfrângeri cu 5 goluri date şi 18 primite cu un antrenor pe margine parcă decupat din revistele de arhivă sportivă.Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani