- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

"Amorţeală totală" atât în tribună cât şi pe teren

Unirea Sântana-Victoria Zăbrani 3-1 (2-0)

CSVZ Aprilie 16. 2019 23:05

Sântana - Sâmbătă 16.04. 2011, ora 17:00 - Stadionul "Unirea"

Sâmbătă la Sântana nici nu a vrut să plouă, nici să bată vântul, nici soare...ce mai "amorţeală totală" atât în tribună cât şi pe teren aşa am putea să descriem în câteva cuvinte meciul dintre cele două echipe. Iar noi ca de obicei nu am vrut să supărăm pe nimeni am jucat în ritmul timpului de afară, adică "amorţit".

Cu toate că am început bine, controlând jocul cu pase legate şi repetate la mijlocul terenului, cu atacuri destul de periculoase la poarta adversă cu un Bolohan care însă mai are mult de lucru cu partea de finalizare şi controlul mingi.

Totul a ţinut 26 de minute până am încasat primul gol, pe urmă rapid pe cel de al doilea...  pomenindu-ne prin minutul 52 că suntem conduşi cu 3-0! Ei şi atunci parcă ne-am mai dezmorţit şi am înscris prin Munteanu care trebuie să realizeze că joacă în LIGA IV nu în onoare sau judeţ aici trebuie să se pregătească dacă vrea să joace că la teorie suntem buni toţi însă practica ne omoară.

Ar mai trebui să spunem că la acest meci am jucat fără 4-5 titulari care au "stat" din cauza cartonaşelor dar o parte din ei au fost prezenţi pentru aşi susţine colegi şi echipa, un gest care este de apreciat.

Însă gândurile noastre se îndreaptă spre meciul din etapa următoare cu Semlac care a devenit un meci "capital" în cea ce priveşte linia de clasament şi însăşi revenirea din această stare a echipei.

Marius Grad are sarcina şi obligaţia să redreseze moral şi fizic în săptămâna următoare echipa şi să o pună pe "picioare" pentru confruntarea de sâmbătă cu Semlecana.

Galerie fotoPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani