- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Hat-trick Dragoș Bogdan !

Viitorul Satu Nou-Victoria Zăbrani 3-3 (1-1)

CSVZ Aprilie 03. 2011 23:55

Duminică 03.04. 2011, ora 17:00 - Arena "Viitorul Satu Nou"

A fost un meci nerecomandat celor mai slabi de inimă pentru că Duminică la Satu Nou am avut de toate un meci cu un ritm foarte ridicat şi în special impus de gazde (rar mia fost dat să văd o echipă care să joace cu atâta determinare) şi o echipă a noastră imprevizibilă care când zici că te-a omorât imediat te readuce la viaţă printr-o revenire spectaculoasă însă cu am spus la început nerecomandată cardiacilor.

Peripeţiile au început chiar pe traseul lung de 115 km. când am aflat că doi dintre jucători noştri din "comună" nu au binevoit să se deplaseze la acest meci... făcându-l pe preşedintele clubului să explodeze de supărare... ''ăştia sunt copii noştri te poţi baza pe ei''.

La Satu Nou spre surprinderea noastră ne aştepta un teren destul de bun mărginit de o sală de sport de toată frumuseţea şi multă lume care doreau să asiste la acest meci. Cu o echipă improvizată de moment (datorită absenţei celor doi...) cu juniori, Cervenschi şi Vancea pe banca de rezerve, echipa începe bine şi în min.3, Dragoş la o respingere a portarului reia în plasă deschizând seria golurilor... însă după cum am mai spus la început după o perioadă de dominare a echipei noastre când puteam să ne distanţăm vine acea sincopă a băieţilor când sunt de ne recunoscut.

Şi inevitabilul se produce în min.26 la o lovitură liberă Trif de la gazde finalizează cu un şut în vinclu făcându-l pe Deffert spectator şi 1-1.

Urmează momente de dominare a gazdelor care încurajaţi de gol ies la atac, noi ne rezumăm cu câteva contraatacuri purtate în forţă de Talpaş dar fără finalizare astfel se încheie prima repriză.

În partea a doua tot gazdele sunt la cârma jocului dominând mijlocul terenului şi obligându-ne la o apărare disperată cu băieţii noştri în prim plan întrecându-se în greşeli la o astfel de neatenţie şi bâlbâială a apărări noastre în min.60 Trif reia nestingherit din 6m în plasă ducând gazdele în avantaj 2-1.

La acest scor băieţi noştri ne mai având ce pierde se aruncă în atac şi acelaşi Dragoş avea să restabilească egalitatea în min.83 reluând în plasă din 6m. O respingerea a portarului în urma unui şut violent a lui Talpaş 2-2.

Echipa se mobilizează renăscând şi arăta altă faţă, ce-a a unei echipe din partea de sus a clasamentului dominându-şi adversarul şi îngenuchind-ul în min. 89 printr-un şut fulgerător sus în vinclu al aceluiaşi Dragoş realizând primul "hat-trick" din acest sezon  2-3.

Însă "demonul" care a fost de data aceasta Deffert ne îngroapă în min.93, când inexplicabil scapă o minge uşoară din mână aducând egalarea şi o bucurie de nedescris în tabăra gazdelor şi resemnarea în tabăra noastră.  Satu Nou-Zăbrani 3-3 !

Asta este de la extaz la agonie nu este decât un pas şi Duminică la Satu Nou am simţit-o pe pielea noastră. Săptămâna aceasta avem un program încărcat marţi ne vizitează "Bătrâna doamnă" pentru un meci amical iar sâmbătă vine Şeitinul...

Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani