- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Un meci în care am avut de toate

Semlecana Semlac-Victoria Zăbrani 1-0 (0-0)

26. 09. 2010 • 22:55 | CSVZ


SEMLAC-Duminică 26 Septembrie 2010 ora 17,00

Un meci în care am avut de toate, pe lângă nori învolburaţi care stăteau pregătiţi să ude capetele mulţimii de spectatori veniţi să vadă acest joc.

Meciul a debutat cu acţiuni în forţă (la limita regulamentului) a gazdelor cu replici tăioase a echipei noastre care avertiza că nu a venit la Semlac să facă simplă prezenţă ci a venit după puncte. Lucru pe care aveam să-l constatăm prin acţiunile tăioase şi în forţă a lui Talpaş prin "controlorul de trafic" Daci Schmidt care prin prestanţa s-a a dominat mijlocul terenului, prin siguranţa liniei de fund dată de Lionti şi Mîţ.

A surprins plăcut Marius Grad prin mutările făcute şi felul în care a aşezat echipa în teren spre satisfacţia primarului nostru Toader Marian prezent şi el la joc. O primă repriză care avea să se încheie cu bara lui Talpaş din min. 42 şi cu o evoluţie pe ansamblu bună a echipei noastre dătătoare de speranţe pentru partea a doua. Mai scot în evidenţă dorinţa lui Moţ de a-şi învinge fratele (portarul echipei gază) care s-a reflectat printr-o evoluţie plină de elan şi curaj.

Repriza a doua debutează cu acţiuni la ambele porţi cu ocazii de o parte şi de alta, gazdele încercând să se impună iar noi prin contraatacuri în forţă încercăm să punctăm, lucru pe care însă  îl va realiza gazdele în min. 62 la o "bâlbâială" în careul nostru Gabor Sandu va relua în plasă 1-0!

Meciul se încinge şi din păcate din nou arbitrajul îşi dă în petice prin decizi total aiurea reuşind să enerveze pe toată lumea. Noi încercăm să revenim, să trecem peste şocul golului primit şi replicăm prin acţiuni tăioase însă finalizarea lasă de dorit, Talpaş, Bogdan, Lionti nu pot să învingă portarul echipei gazdă din poziţii favorabile.

Finalul de joc găsesc gazdele trăgând de timp prin toate mijloacele pentru menţinerea rezultatului iar echipa noastră în atac în căutarea golului egalizator care după aspectului jocului parcă era mai echitabil. Nu avea să se întâmple acest lucru şi pierdem la limită cu 1-0, dar cu speranţa că echipa începe să joace şi cât de curând rezultatele vor veni.

Interesant lucru de spus la finalul meciului discuţiile pe seama acestuia între cei doi primari, "doamna" Letiţia Stoian şi Toader Marian care a dat o notă aparte acestei întâlniri.

Marian Toader -Jocul echipei excelent ! Însă sunt dezamăgit de arbitraj.
Schmidt şi Deffert doi pioni importanţi în meciul de la Semlac.
Talpaş şi Edu, unul preocupat de încălzirea înaintea meciului, celălalt de legarea şiretului... e

Meciul s-a încheiat, discuțiile continuă la o cafea...

Aşa cum le stă bine unor vechi prieteni după meci au mai zăbovit la o cafea... gazda Pei Dorin un fost jucător a echipei noastre, discutând pe tema centrelor de copii şi juniori
Centralul "pierdut în spaţiu"....a reuşit să enerveze pe toată lumea....


Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani