- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

de data aceasta ne-am distrat noi cu ei...

FC. UTA II Arad-Victoria Zăbrani 1-3 (0-0)

CSVZ Iunie 20. 2019 22:35

Arad - Miercuri 01 Iunie 2011: 0ra 18,00 - "Stadionul ICRTI UTA"

La fel ca şi în meciul cu Ineu, Miercuri pe ICRTI echipa noastră a dominat jocul tineri jucători ai UTA-ei nu au rezistat ritmului impus de echipa noastră decât o repriză.

După cum arătă echipa a doua a "Bătrânei doamne" sunt slabe speranţe pentru viitor a echipei fanion al judeţului nostru dintre toţi tineri cel mai mult a vrut veteranul Mutică care permanent s-a agitat pe margine dând indicaţii continuu însă se pare că elevi să-i ori n-au vrut ori asta le este valoarea pentru că echipa noastră a fost clar peste.  

Nu vreau să ne facem un titlu de glorie dar de data aceasta ne-am distrat noi cu ei... ca să dăm o replică la un articol în urma unui meci de pregătire cu echipa întâi.

În rest un nor care, vorba lui Pintea: ''l-am comandat special pentru noi şi care ne-a mai răcorit făcându-ne indicele termic mai suportabil''.

Altfel o victorie meritată a echipei noastre pe o bază sportivă frumoasă care ne-a lăsat o impresie bună.

Cum s-a marcat:

- Min 61, la o pătrundere a lui Dragoş pe dreapta din colţul careului de 16m. Lobează mingea peste Vaida şi 1-0!.

- Min 65, acţiune de toată frumuseţea cu pătrundere pe partea dreaptă a lui Dragoş urmată de o centrare iar Talpaş din alergare reia din 6-7-m în plasă Vaida fiind spectator neputând face nimic 2-0!

- Min. 77, pătrundere pe stânga a lui Schmidt urmată de un lob peste portar mingea întâlnind bara transversală de unde ricoşează în "capul" lui Bolohan care bine plasat înscrie din 7-8m. 3-0!

- Min. 90, când ne pregăteam să plecăm spre casă se trezeşte Edu Ovidiu şi îşi împinge adversarul în suprafaţa de pedeapsă, penalty clar acordat imediat de centralul întâlniri, executat de Cuedan şi 3-1! Atât a fost... în rest aşteptăm ultima etapă de Sâmbătă cu Şoimii Tauţ unde avem de luat o revanşă.

Imagini jocPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani