- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Liderul nu avea nevoie de ajutor...

Vladimirescu 2003-Victoria Zăbrani 3-2 (1-2)

CSVZ Mai 21. 2011 23:10

Sâmbătă 21 Mai ora 18:00 - Stadion Vladimirescu

Meciul a început sub semnul echilibrului cu gazdele încercând să se impună şi cu o echipă a noastră care este decisă să facă un meci bun pentru a arăta că este o echipă de top al Ligii 4 arădene. Lucru care o să se vadă încă din min 5 când începem să ameninţăm mai serios poarta echipei gazde şi prin angajamentul ferm de care băieţii noştri sunt dispuşi pentru acest joc sunt semne clare că nu am venit la Vladimirescu într-o simplă excursie şi astfel încet, încet punem stăpânire pe mijloc unde experienţa lui Schmidt se face simţită şi recuperările lui Moţ crează panică în rândul adversarilor.

La o astfel de recuperare în min.25, mingea ajunge la Edu Ovidiu iar centrarea acestuia este deviată elegant în gol de către Talpaş 1-0! Inevitabilul s-a produs gazdele sunt conduse şi jocul continuă cu echipa noastră la cârmă lăsând puţine soluţii echipei din Vladimirescu care este nevoită să alerge după egalare.

Pe care o să o reuşească în min. 40 când şutul puternic al lui Horvath de pe la 18 m. găseşte o breşă în apărarea noastră Deffert neavând ce să-i mai facă şi 1-1! 

Bucuria gazdelor va fi însă de scurtă durată pentru că echipa noastră în min.41 la o pătrundere în forţă a lui Talpaş acesta este faultat în suprafaţa de pedeapsă, penalty care va fi executat de acelaşi Talpaş şi preluăm din nou conducerea 2-1! Rezultat cu care se va încheia prima parte a jocului.

În repriza secundă pe lângă căldura sufocantă de care cele două combatante au avut parte a intrat în scenă şi această caricatură de arbitru care va fi "eroul" fazelor controversate, nouă refuzându-ne încă un fault clar în suprafaţa de pedeapsă la Schmidt deciziile sale sunt contestate şi de noi şi de echipa gazdă şi atunci băiatul a ales să aibă de lucru numai cu o singură echipă şi aceasta a fost echipa noastră.

Băieţi noştri cedează psihic şi protestele se înmulţesc dar şi avertizările acestuia se înmulţesc la adresa echipei noastre profitând de de atmosfera creată gazdele se apropie tot mai periculos de poarta noastră şi astfel în min. 62 Dragu restabileşte egalarea printr-o execuţie din interiorul careului nostru 2-2!

Din acest moment se joacă pe contre care pe care deciziile centralului curg doar într-un singur sens provocând şi cel de-al doilea galben la Iancu care este eliminat şi în final ca să fie totul OK nu vede faultul în atac a lui Horvath din min. 87 care după ce la împins pe Lionti strecoară mingea în plasa porţi noastre aducând nesperatul gol al victoriei pentru echipa gazdă.

Bravo domnule arbitru ţi-ai făcut "mendrele" ai arătat încă o dată că, munca unei comunităţi a fost la muşchi tăi dar oare până când?!!!

Album fotoPlaceholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani