- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Plusul de experiență a fost hotărâtor:

Victoria Zăbrani – Voința Mailat 0-2 (0-1)

25. 08. 2010 • 22:15 | CSVZ


Victoria Zabrani a pierdut in fața unei echipe care s-a  dovedit a fi superioara tehnico-tactic și in angajament fizic. Deși au facut o prima repriza buna, in care au avut mai multe ocazii decât adversarii lor, jucatorii noștri n-au reușit sa obțina nici macar un punct din intalnirea cu cea mai in farma echipa a inceputului de campionat.

Miercuri 25. 08. 2010 ora 18:00 - Stadion 'Josef Scheirich'

Meciul a debutat nefast pentru noi: in min. 4 Hetco greșește o preluare in jumatatea proprie, Roșca in duel cu Hotaran respinge slab, Vidac îl angajeaza pe Mailat care ii invinge cu un lob plasat pe Deffer!, care ieșise inoportun - 0-1.

Dupa gol meciul se desfașoara pe contre. Zabraniul ataca furibund iar oaspeții se apara cu calm și declanșeaza contraatacuri taioase.

-min. 18: centrare Ungur, șut Grigorescu, respinge Oneț

-min. 24: centrare Vidac peste apararea noastra și peste Deffer! insa Mailat și Hotaran nu ajung la minge

-min. 33-34: corner de pe dreapta executat de Ungur, cap Talpaș respins peste bara de Oneț;  corner din nou, cap Moț de la 10 m, Oneț pare batut dar Nistor respinge cu piciorul

-min. 36: centrare Hotaran la Mailat care rateaza voleul la 8 m de poarta lui Deffer!

-min. 42-43: cursa frumoasa pe stanga a lui Talpaș, patrunde in careu și șuteaza pe jos la colțul lung, insa Oneț respinge in corner; corner executat de Ungur la Dragoș, care de la 8 m trimite mingea cu capul in brațele lui Oneț.

A fast o prima repriza in care am fi meritat macar un gol, insa n-a fast sa fie.

În repriza a doua oaspeții au aparat avantajul de pe tabela de marcaj, reu9șind printr-un inteligent joc de pase sa țina mingea la mijlocul terenului, macinand puțin cate puțin fortele jucatorilor noștri. Minutele treceau și echipa noastra scadea tot mai mull ritmul acțiunilor ofensive. Nici schimbarile n-au adus un plus de vigoare, dimpotriva, spre final oaspeții au pus total stapanire pe joc.

-min. 53: Vidac reia peste poarta din mijlocul careului nostru

-min. 59: Lionti rateaza o intercepție insa Hotaran șuteaza pe langa poarta

-min. 61: șutul lui Rus de la 16 m zguduie stalpul porții lui Deller!

-min. 78: cursa de 40 de m a lui Mailat, șul la radacina barei, mingea revine la Hotaran care o introduce in poarta, insa arbitrul invalideaza golul pentru offside

-min. 80: Nistor paseaza cu capul pe spate la propriul  portar care, ieșit dintre buturi, nu ajunge la minge, aceasta trecand din pacate pentru noi pe langa poarta

-min. 85: Mot executa o lovitura libera de la 30 m razant cu transversala

-min. 86: Hotaran prinde un voleu de la 17 m lateral stanga sub bara porții lui Deffert,  stabilind scorul final  0-2.

La sfarșitul meciului, primarul Marian Toader a declarat: ,,Jucatorii Victoriei au dat tot ce au putut pentru a obpne un rezultat bun, insa adversarul le-a fast superior. A contat  mull și absența a doi titulari, Edu și Curta. Plusul de experiența al oaspeților a fast hotarator.  Aștept ca jucatorii noștri sa se revanșeze in etapele viitoare".

Text și foto Dorin Ocneriu

 

Formații

Victoria: Dellert-Lionti, Mâț, Roșca, Boldurean, Ungur, Hetco, Moș (cpt.), Grigorescu, Dragoș, Talpaș. Au mai jucat: Razleanu, Mizulescu, Pasaila.

 Antrenor: Dorel Stoiu.

Voința: Oneț(cpt.)-Bala, Nistor, Pascu, Helman, Drecin, Stanaia, Vidac, Rus, Hotaran, Mailat. Au mai jucat: Burca,

Popa, Vidican, Roșuș.

 Antrenor: Radu George.

Juniorii ne-au adus o adiere de bucurie prin victoria cu 2-1 pe care au obținut-o, golurile fiind inscrise de lovescu și Cervenschi.

Au arbitrat bine: Cristian Burza, Sebastian Pantea, Emil Arsa. Observatori AJF: Romulus Babau (pentru joc) și Dumitru Viorel Buica (pentru arbitraj).

Miza jocului se vede și în tribună


Suciu Dacian

Un antrenor fericit echipa de juniori a obținut a treia victorie... Bravo țineți tot așa !

Dărăban Rudolf

Am rămas plăcut surprins de ce am găsit aici și mă bucur pentru că acești oameni duc tradiția sportivă mai departe.


Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani