- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Juniorul se lipeşte la gol...

Victoria Zăbrani-Șoimii Pâncota 1-0 (1-0)

CSVZ Mai 18. 2011 23:05

Zăbrani 18.05.2011 ora 18:00 Stadionul "Josef Scheirich"

Sub ameninţarea norilor grei care prevestea parcă un început de furtună a debutat meciul de Miercuri cu Şoimii Pîncota, un meci contra unei echipe imprevizibile cu un antrenor "priceput" şi dornic de revanşă după înfrângerea din tur.

Puţini spectatori care au populat tribunele stadionului din Zăbrani nu au avut ce regreta pentru că au venit să-şi susţină echipa, asistat la un meci frumos pe contre de la o poartă la alta cu echipa noastră la "timonă" pentru că de ce să nu o spunem, am controlat jocul în ansamblul lui.

Oaspeţi au replicat prin contraatacuri tăioase purtate pe flancuri având şi ei ocazii dar de data aceasta apărare şi-a făcut datoria având în Deffert, Lionti, Moţ, Mîţ şi Iancu o redută de netrecut. Nu putem trece cu vederea evoluţia lui Schmidt care a ordonat şi dirijat mijlocul nostru şi nu în ultimul rând revenire în echipă după etapele de suspendare a lui Edu Ovidiu care s-a simţit, celălalt Edu Nicolae a început să-şi de drumul a pus în mobilitate şi hai s-o spunem şi Dragoş care din min. 60 se "gată" poate o fi vârsta devină.

În atac alături de Talpaş a avut mare poftă de joc juniorul Bolohan care a fost mereu în coasta apărări adverse însă "greul" atacului nostru este primul care dă tonul... min. 21, la o pătrundere în forţă pe stânga a lui Talpaş urmată de un şut violent Rus respinge şi Bolohan atent înscrie cu latul de la 7-8 m. 1-0 ! Juniorul se lipeşte la goluri mai nou, bravo ţine-o tot aşa...

Deci pe ansamblu victorie meritată a echipei noastre iar lui Marius aprecierea noastră pentru felul cum a ştiut să mobilizeze echipa şi să o "pună" în teren.

Am fi nedrepţi dacă nu am adresa şi adversarului felicitări pentru replica dată chiar dacă ambele echipe sunt în criză de lot au evoluat la înălţimea locurilor pe care le ocupă în clasament oferind un spectacol agreabil. Pentru noi urmează Sâmbătă la Vladimirescu cu liderul un alt meci greu...

Album foto



Placeholder image



PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani