- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Sâmbătă am avut parte mai de grabă de o echipă modestă, dar care a reuşit să speculeze prostia noastră

Victoria Zăbrani-Unirea Șeitin 2-2 (1-1)

CSVZ Aprilie 09. 2011 23:30

Zăbrani - Sâmbătă 09.04. 2011, ora 17:00 - Stadionul "Josef Scheirich"

Şi Sâmbătă am avut parte de condiţii meteo capricioase, de data aceasta a fost vântul puternic şi echipa oaspete care nea încurcat socotelile şi nu a venit să se "predea" la Zăbrani. Ce mai poţi să spui când evoluţia băieţilor stă sub semnul incertitudini şi a evoluţiilor inconstante. Când atacul dă gol, vine apărarea cu o gafă... şi anulează avantajul nu trebuie adversarul să forţeze prea tare că noi îl ajutăm. Aşa ne comportăm de când s-a reluat returul după victoria de la Mailat nimic nu mai merge parcă suntem alţii... şi nu o spun la supărare ci pur şi simplu o constatăm meci de meci.

Acum ca să fiu şi drept trebuie să recunosc că la fiecare meci Marius numai el ştie cum "cârpeşte" echipa cu jucători de la juniori cu uni care fac "mofturi" din te miri ce lucru şi nu se prezintă la joc. Dar cei care suntem, jucători care intră pe teren trebuie să confirme încrederea care li se dă, cum vor să ajungă titulari şi oameni de bază a echipei dacă nu acum când au ocazia?


Avem de lucru cu linea de apărare care abundă în greşeli

Păi fraţilor fotbalul ca să-l joci trebuie să depui efort la antrenamente, la jocuri să vrei să tinzi mai în sus să leşi filozofiile la o parte şi să te ţii de treabă că altfel nu ai şansă. Sâmbătă am avut parte mai de grabă de o echipă modestă, dar care a reuşit să speculeze prostia noastră şi a plecat cu un punct de la noi iar noi am rămas din nou "păcălicii". Norocul nostru că şi-au revenit juniori şi au câştigat la scor 6-0! ducând puţină bucurie în tabăra noastră.Dar iată cum s-au înscris golurile:

- Min. 35, Iancu îl deschide pe Mihali cu o pasă printre pe stânga, acesta face o cursă impetuoasă urmată de o centrare de toată frumuseţea şi finalizată cu capul de Talpaş din 7m. Consfinţind urmarea unei faze de toată frumuseţea şi golul pe măsură 1-0. Şi lucrurile par să intre în normal.

- Însă nu a fost să fie aşa pentru că în min. 40 Leuca de la oaspeţi speculează o greşeală a apărări noastre şi egalează printr-un şut plasat. Astfel ia sfârşit prima repriză.


Cuplul de atacanţi, Talpaş şi Bolohan aşteptăm să confirme primul a înscri de 2 ori, juniorul însă rămâne dator...

În partea a doua, când toată lumea credeam că ospeţii vor cădea fizic avem parte de o surpriză pentru că tot ei sunt cei care vor majora scorul în min.62 prin Vlădău şi 1-2!

Urmează momente când ai noştri se trezesc şi pun stăpânire pe joc încercând egalarea, însă avem parte şi de ghinion când reluarea lui Dragoş întâlneşte bara sau îl luam la "ţintă" pe portarul oaspete. Ghinionul se sparge în min. 80, când Talpaş execută o lovitură liberă de la 20m. Jos la bară aducând egalarea 2-2.

Finalul jocului găseşte echipa noastră masată în careul oaspete însă lipsa de concentrare, şi hai să recunoaştem poate şi valoarea ne privează de o victorie. Dar ca să fim drepţi până la capăt puteam să şi pierdem cu toate că oaspeţi în afară de cele două goluri bazate pe greşelile noastre nu au prea contat.

 

Postul de televiziune prin cablu "Eurocablu" este prezent meci de meci pentru filmare, azi insă nu prea au ce vedea telespectatori.
A egalat Talpaş, dar a luat şi un galben...
A Suntem în careul advers dar ...mai nimic.
Mult tineret la meciurile echipei... să sperăm că odată cu venirea timpului frumos vor fi şi mai mulţi.
Iar în tribună alături de tineri se află permanent un veteran suporter al echipei noastre Lupşa Aurel
Ghiran scurtând orizontul în depistarea de noi beneficiari de bilete...


Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani