- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
Știri 2010 - 2011La meciul cu Unirea Sîntana

Emoţii nu numai din cauza jocului...

Ne-a produs Boldureanu, când la finalul primei reprize acuza dureri de piept şi o stare agitată fiind necesară schimbarea s-a. La intervenţia asistentei medicale care ia acordat primele îngrijiri de specialitate a fost urcat în maşină şi dus la urgenţă pentru un control amănunţit. Am respirat uşuraţi când am aflat rezultatul analizelor totul este "ok" urmând ca sportivul să-şi reia cât de curând antrenamentele.

Doagă Sergiu

Este autorul documentaţie a ediţiei de campionat 1980-1981. A păstrat caietul cu aceste însemnări şi caseta tehnică de la fiecare meci timp de 30 de ani, sperând că îl va publica odată şi iată că site-ul nostru i-a dat ocazia publicându-l în rubrica de "arhivă meciuri". - Îmi pare rău am mai avut însemări însă cu anii s-au pierdut multe din ele, ne spune Doagă cu amărăciune este o parte din tinereţea noastră ce ani frumoşi cu toate că nu am avut condiţiile de acum. (Doagă Sergiu este unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi pe care ia avut clubul nostru)

Trif Alina a intervenit la solicitarea noastră şi în cazul lui Boldureanu cu mult profesionalism şi competenţă decizând trimiterea jucătorului pentru investigaţi la urgenţă. Tot odată a încercat să liniştească pe toată lumea spunând că sportivul este în afara oricărui pericol dar pentru siguranţă este bine să fie consultat de specialişti.

Conducerea clubului ia măsuri

Îngrijoraţi de evoluţia foarte slabă şi comportamentul complet denaturat al unor jucători, conducătorii clubului caută soluţii pentru redresarea situaţie. După o analiză profundă care a avut loc în şedinţa de urgenţă a consiliului de administraţie s-au luat măsuri de sancţionare a celor în cauză. Preşedintele clubului Nicula Tiberiu spune că este pentru ultima dată când mai tolerează indisciplina şi comportamentul nesportiv al unor jucători.

Victoria are un nou antrenor

Marius Grad

În încercarea de redresare a evoluţiei echipei,conducerea clubului  a ajuns la o înţelegere cu reputatul tehnicean Marius Grad care începând de luni se va ocupa de pregătire echipei

Pe ultima sută de metri s-a reuşit transferarea a încă 2 jucători

Popa Sergiu - 19 ani (mijlocaş); David Daniel - 19 ani (mijlocaş) Auru Brad prin UTA Arad.

Din Spania de la Flori Ioan

Turneul "COPA DEL SOL"

La care a fost prezent şi fostul jucător al Victoriei, Flori Ioan (Cuţă) actualmente "spaniol cu acte în regulă"şi unde premiile au depăşit 40000 de Euro.

La acest turneu a participat o mulţime de echipe din România (Rapid Buc.; Sportul Studenţesc.), Norvegia (IFK Goteborg; Rosenborg), Suedia, Rusia, Cehia... Turneul s-a jucat în două locuri, în ELCHE şi la MANGA DEL MAR MENOR.

''M-am prezentat şi le-am explicat cine sunt spunându-le că sunt şi arbitru apoi am ajutat şi la tradus când a fost nevoie, vorbind cu toţi "românaşi noştrii" şi nu numai... în special cu 'nea Mircea, un om de o inteligenţă rară recunoscut peste tot în lume de care noi putem să fim mândri a mai spus Cuţă''.

În finala turneului s-au întâlnit Sahtior şi Rosenborg 0-1 aceasta din urmă adjudecându-şi trofeul în valoare de 40000 de Euro.

Acest turneu ia prilejuit fostului nostru jucător să se întreţină cu mai mulţi jucători: Raţ, Sirna, Moreno, Jadson, Cigrinski şi Florin Tene de la Sportul Studenţesc.

2010-2011Placeholder imagePRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani