START CONTACT FACEBOOK
Club afiliat la:
SITEMAP Home Club Sezoane Știri Istorie Secții Sportive Stadioane Meciuri Arhiva Site-ul vechi
Sâmbătă 2 Noiembrie 2013, ora 14:00 - Zăbrani;   Stadionul”Josef Scheirich Arena”
Sâmbătă 02.11.2013 ora 14:00 Stadionul “Josef Scheirich Arena”
2  4
CRONICA MECIULUI REZULTATE ȘI CLASAMENT
Victoria Zăbrani
Etapa nr.13 VICTORIA ZĂBRANI: Deffert Nicolae(Toader Daniel) - Brie Alin, Stoiu Denis(Roșca Radu’72), Moț Adrian, Cervenschi Norbert, Matica Paul, Ștefan Andrei, Hodan Gheorghe, Firă Claudiu(Botiș Vlad’81), Petruț Aurel(Blaga Silviu’72), Jurcă Călin Antrenor: Leontin Pința Rezerve: Toader Daniel, Roșca Radu,Botiș Cristian, Blaga Lucian.      A marcat: Jurcă Călin(min.3), Matica Ștefan (min.38)            Cartonaș galben: Moț Adrian’47, Ștefan Andrei’67.  CRIȘUL CHIȘINEU CRIȘ: Pătroi Ciprian - Ciornei Alin, Ignat iulian, Iaroș Dușan, Iancu Teodor, Ponta Marcel, Petrescu Petrișor, Dema Florin(Lădău Alexandru’75), Voștinar Florin(Heteș Ioan’33), Iancu Daniel(Morar Marius’63), Bărdan Sergiu(Saba Claudiu’85) Antrenor: Ciba Lucian Rezerve: Palcu Vlad, Bragea Gheorghe, Lădău Alexandru, Heteș Ioan, Morar Marius, Saba Claudiu.      A marcat: Iancu Teodor(min.35), Heteș Ioan(min.57), Bărdan Sergiu(min.71), Petrescu Petrișor(72)   ARBITRII / OBSERVATORI: Arbitru:	Bogdan Loredan Asistent 1:	Bala Casian Andrei Asistent 2:	Vasile Ioan Adrian Observatori:	Ciurescu Victor, Lucaci Adrian.

Prima repriză ne-a aparţinut.   

Meciul dintre Victoria şi Crişul Chişineu-Criş a fost frumos, cu multe faze de poartă şi cu multe goluri. Băieţii noştri au intrat pe teren hotărâţi să dovedească saltul valoric produs prin venirea lui Leo Pinţa pe banca tehnică şi prima repriză le-a aparţinut. Jurcă a deschis scorul încă din min. 3 cu o lovitură de cap din careul mic, la o centrare a lui Matica, iar Hodan, Firă, Moţ, Ştefan şi Matica au irosit alte câteva bune oportunităţi de a marca. Cei care înscriu sunt însă crişenii prin T. Iancu în min. 35, care îl surprinde pe Deffert cu un şut la rădăcina barei din lovitură liberă de la 30 m.

“Este nevoie de multă muncă pentru a suda un lot”

Cinci minute mai târziu Matica este mai rapid decât Ignat şi introduce abil în poartă mingea centrată de Firă, stabilind scorul pauzei şi dând speranţe pentru un rezultat bun în faţa unei echipe puternice, dar nu de neînvins.    Din păcate, mitanul secund aparţine total oaspeţilor, pe fondul unei scăderi vizibile a zăbrănenilor la toate capitolele. Heteş egalează în min. 57 cu un şut plasat de la 16 m, Bărdan cu o scăriţă peste Toader aduce în avantaj echipa vizitatoare în min. 70, pentru ca după doar două minute Petrescu să pecetluiască rezultatul final cu un şut pe jos din careu. Intervenţiile lui Toader au limitat proporţiile scorului într-un final în care parcă era o singură echipă pe teren.    Este nevoie de multă muncă pentru a suda un lot eterogen, cu jucători noi şi unii cam nepregătiţi pentru un efort de 90 de minute. FILMUL MECIULUI -min. 2: F. Iancu trimite cu capul milimetric pe lângă bară -min. 3: Firă îl lansează pe Matica, acesta cemtrează la semiînălţime şi Jurcă, din plonjon cu capul, deschide scorul – 1-0. -min. 7: Firă şutează peste poartă de la 17 m -min. 10: Moţ trimite peste poarta de la 25 m -min. 14: Voştinar scapă singur spre poartă dar Petruţ respinge în aut -min. 19: corner pentru crişeni, cap Bărdan respinge Petruţ -min. 22: şutul pe jos al lui Ştefan trece pe lângă poartă -min. 26: intrare în viteză a lui Hodan în careu, blocat de Iaroş -min. 31: şut blocat de la 14 m al lui Jurcă -min. 35: lovitură liberă pentru oaspeţi de la 30 m, Teo Iancu ne reaminteşte de execuţiile sale din trecut şi înscrie la rădăcina barei – 1-1 -min. 38: Firă centrează pe jos în faţa porţii, Matica este mai rapid decât Ignat şi înscrie cu o execuţie subtilă - 2-1 -min. 42: şut puternic al lui Petrescu peste poartă -min. 45: Deffert prinde un şut al lui Dema -min. 47: lovitura de cap a lui Hodan trece pe lângă poartă -min. 50: centrare a lui Dema în faţa porţii, F. Iancu nu ajunge de puţin -min. 52: Brie respinge o minge periculoasă din careul mic -min. 57: şutul lui Dema este respins de Brie de pe linia porţii, mingea ajunge la Heteş care marchează cu un şut plasat de la 16 m – 2-2 -min. 60: Deffert respinge de două ori şuturile lui Dema -min. 64: Bărdan este blocat în careu de Toader, intrat în locul lui Deffert -min. 71: Bărdan îl dribleazăp pe Petruţ, pătrunde în careu şi înscrie cu o scăriţă peste Toader – 2-3 -min. 72: Petrescu pătrunde în dribling pe flancul stâng al apărării noastrte şi marchează cu un şut pe jos – 2-4 -min. 77: presiune a oaspeţilor la poarta noastră, Heteş şutează în plasa laterală -min. 80: Toader prinde şutul pe jos al lui Lădău -min. 86: Matica şutează pe jos, Pătroi respinge la Botiş care şutează în plasa laterală -min. 90: Hodan prinde un şut puternic din unghi, dar Pătroi respinge cu pumnii                                                                                                                            *    

DOAR O REPRIZĂ...

Victoria Zăbrani - Crişul Chişineu Criş 2-4 (2-1) 

Dorin Ocneriu   03.11.2013    09:38
Crişul Chişineu Criş
Golul din min.3  lui Jurcă avea să ne aducă din nou speranţe, însă finalul...ne-a adus dezamăgirea !
Centralul Bogdan Loredan a condus autoritar o partidă care nu ia pus probleme, ambele combatante văzându-și de joc.
Veteranul Moţ (în alb) s-a zbătut mult în prima parte, a dat acel imbold echipei însă în partea secundă s-a stins şi el împreună cu echipa.
Iancu Teodor (fostul nostru jucător) azi în postura de adversar a jucat bine a şi marcat cu un şut violent din afara careului păcălindu-l pe Deffert. Însă la capitolul “bun simţ” stă mai prost!
foto.D.O Hetes (nr. 11) alt jucător care a evoluat o scurtă perioadă de timp în echipa noastră... CRONICA MECIULUI Este unicul site oficial al C.S. Victoria Zăbrani. Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea în scopuri comerciale, adaptarea, distribuția sau transmiterea uneia sau mai multor părți din acest site sau a informațiilor cuprinse în site, în orice scop și sub orice formă, este interzisă fără acordul scris prealabil al C.S. Victoria Zăbrani. © C.S. Victoria Zabrani 2012 - 2013 © C.S. Victoria Zabrani 2010 UNIVER