Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020

Campioni de toamnă cu 5 puncte avans faţă de UTA !

Placeholder image
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

LIGA IV - JUNIORI A1

28.12.2015 17:05 | Hojda Vasile

Campioni de toamnă cu 5 punct avans faţă de UTA !

"echipa noastră a început campionatul cu dorința de a câştiga fiecare meci, cu dorința de a arata un fotbal plăcut, cu dorința de a juca în așa fel încât sâmbăta fiecare dorea sa fie în lotul primei echipe."

Început de campionat juniori A1 2015-2016, cu multe necunoscute, porneam la drum cu o echipă nouă, total schimbată față de anul trecut, redusă din punct de vedere numeric (16 jucători) însă nu și valoric, echipa noastră a început campionatul cu dorința de a câştiga fiecare meci, cu dorința de a arata un fotbal plăcut, cu dorința de a juca în așa fel încât sâmbăta fiecare dorea sa fie în lotul primei echipe.

Placeholder image

Dar să vedem cum au decurs lucrurile: Etapa 1 a adus pe terenul din Zăbrani formația CS Vinga. A fost un galop de sănătate, cu 12 goluri marcate de echipa noastră (Viderok, Hojda (2), Pruteanu (2), Țop (2), Nibu (2), Rancov, Frîncu, Bozgău) și încă atâtea ocazii ratate astfel ne-am așezat pe primul loc în clasament (loc pe care nu l-am cedat pana în prezent).

Pinta

În etapa 2 urma o deplasare destul de grea la UTA Bătrâna Doamnă, pe un teren foarte greu, pe o ploaie sâcâitoare astfel că la pauză echipa gazda conducea cu 1-0. Însă în partea a 2-a lucrurile s-au așezat pe făgașul normal, am început să jucăm, să punem mingea jos iar la final ne-am impus cu 4-1(de altfel aceasta este singura înfrângere a echipei UTA) Pentru noi au marcat –Burcă, Achim, Pruteanu, Samoilă.

Revenind acasă în etapa nr 3 am întâlnit probabil echipa care ne-a pus cele mai multe probleme (Păulișana Păuliș), pe fondul unui joc modest al nostru, cu o sumedenie de ocazii ratate dar după 90 de minute CS Victoria Zăbrani-Păulișana Păuliș 4-2. Marcatori-Hojda, Pruteanu, Samoilă, Achim.

Placeholder image

A urmat deplasarea de la Lipova, unde am făcut cea mai slabă primă repriză din tot campionatul dar după pauză ne-am revenit iar la final tabela arăta în dreptul nostru 4 iar în dreptul gazdelor 0. Marcatori-Hojda, Nibu, Achim, Burcă. Pauză pentru echipa noastră în etapa 5, având astfel posibilitatea de a ne pregătii mai bine, lucru văzut în următoarele 3 etape unde am obţinut 3 rezultate foarte bune.

Etapa 6- CS Victoria Zăbrani-Voința Mailat 13-1-marcatori Pruteanu (5), Achim (2) Burcă, Hojda, Viderok, Samoilă, Țop, Bozgău. Etapa 7 Victoria Felnac-CS Victoria Zăbrani 0-11(Pruteanu (3), Viderok, Hojda, Achim (3), Burcă, Nibu (2) și etapa 8 CS Victoria Zăbrani-CS Glogovăț 13-0(Țop (3), Nibu (3), Burcă, Samoilă (2), Iștoc, Pruteanu, Hojda, Achim. Deci în ultimele 3 jocuri am marcat de 37 de ori primind 1 gol.

m.Pecica

A urmat o perioadă mai puțin bună, cu meciuri slăbuțe unde nu prea a ieșit în evidentă nici un jucător, dar valoarea grupului s-a văzut și rezultatele au fost pozitive. Astfel în etapa nr 9 am întâlnit în deplasare Progresul Pecica care conducea la pauza cu 1-0, iar jocul nu promitea ceva bun. Dar băieții s-au mobilizat iar la final a fost Progresul Pecica-Victoria Zăbrani 1-3 (Nibu, Burcă, Samoilă).

Etapa 10 a adus la Zăbrani formația Victoria Nădlac iar după cum era obișnuința (mai nou) adversara noastră conducea la pauza cu 1-0, pe fondul unui joc slăbuț, cu multe și rarisime ratări, dar finalul ne-a aparținut nouă și am câştigat cu 4-1(Achim (3), Hojda).

Ultima etapă a turului ne deplasam la Semlac unde aveam să întâlnim echipa de pe locul 2, pe terenul căreia  nu a câștigat nimeni și unde gazdele prestează un joc la limita regulamentului.

A fost un meci de care pe care cu gazdele deschizând scorul și retrăgându-se în apărare iar noi preluând inițiativa pe parcursul jocului. A fost un meci dur cu eliminări de ambele părți (Achim și Țop) iar scorul final a fost Semlecana Semlac-CS Victoria Zăbrani 2-6(Samoilă, Burcă, Țop (2), Pruteanu (2).

Aici trebuie să menţionăm că, pe lângă talentul şi dorinţa de afirmare a tinerilor noştrii, un merit deosebit îl are profesorul Leontin Pinţa care prin modul de pregătire profesional a reuşit într-un scurt timp să insufle acestor copii dorinţa de autodepăşire în atingerea performanţei iar în final roadele muncii sale a dat rezultate...

Finalul turului a adus echipei noastre o linie de clasament ideală:

1 Victoria Zăbrani 10 10 0 0 74 - 8 ( +66 ) 30

( Loc 1 10 meciuri, 10 victorii, 0 egal-uri, 0 înfrângeri, 74 goluri date, 8 primite, 30 de puncte +66 golaveraj )

 • 7,4 goluri pe meci date;
 • 0,8 goluri pe meci primite;
 • Cea mai bună apărare;
 • Cel mai bun atac;
 • Gol la fiecare 12 minute înscris;
 • 1 gol la fiecare 112 minute primit;

Golgeteri:

 1. Pruteanu Titel 15 goluri,  
 2. Achim Cosmin 12 goluri,  
 3. Nibu Andrei 9 goluri,
 4. Hojda Alexandru 8 goluri,  
 5. Țop Cătălin 8 goluri,  
 6. Samoilă Cristian 7goluri,     Burcă Raul 7 goluri,  
 7. Viderok Mark 3 goluri,  
 8. Bozgău Lucian (portar) 2 goluri,  
 9. Frîncu Andrei, Iștoc Sebastian, Rancov Cristian fiecare 1 gol.
Pase de gol:
 • Pruteanu, Achim (10 pase), Nibu, Burcă (7 pase), Hojda –(6 pase), Țop, Samoilă (5 pase) Rancov (4pase), Viderok (3 pase), Baci (2pase), Filip Claudiu, Iștoc (1 pasa)


PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani