Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
Meci amical| 27.10.2015 | ora 16:00 | Stadionul "ScheirichARENA"

Vom continua cu aceste jocuri cu echipele din ligi superioare ori de câte ori avem ocazia …

VICTORIA ZĂBRANI - ŞOIMII PÎNCOTA 1-6 (0-4)

CSVZ octombrie 27. 2015 22:35

Pentru Şoimii Pâncota urmează două săptămâni de foc iar Ionuţ Popa doreşte o mai mare consistenţă în faza de atac încercând să schimbe sistemul de joc cum a făcut în amicalul de ieri după amiază (27.10.2015 ora 16:00) când pe "ScheirichARENA" a obţinut un succes clar în faţa echipei noastre învingându-ne cu scorul de 6-1 după un joc plăcut în care experimentatul tehnician şi-a pus în aplicare probabil noul sistem cu care vrea să abordeze jocul de sâmbătă cu Râmnicu Vâlcea de pe teren propriu.

Fiind suspendaţi pentru jocul de sâmbătă, portarul Irimia şi mijlocaşul Dragalina au rămas la Arad antrenându-se separat.Pentru noi a fost un antrenament reuşit în care Leontin Pinţa a încercat probabil formula cu care va începe disputa de sâmbătă de la Vladimirescu unde de la ora 15:00 vom întâlni echipa gazdă, de curând promovată în liga IV. "vom continua cu aceste jocuri cu echipele din ligi superioare ori de câte ori avem ocazia pentru ca copii noştri să se obişnuiască cu regimul şi forţa jocurilor la niveluri înalte şi spun că acest lucru ne va aduce numai progres pe viitor" avea să spună tehnicianul nostru la finalul întâlnirii.

La pauză scorul a fost de 4-0 în favoarea pâncotanilor prin reuşitele lui Pirtea (2), Gîlcă (1), Alin Mihai (1). În partea a doua a mai înscris Oprea şi Danci, fostul mijlocaş al Botoşani-ului.

Golul nostru a fost înscris de Ovidiu Filip.Iar pentru că peste două săptămâni formaţia din podgorie va da piept cu Bătrâna doamnă, meciul de verificare a fost urmărit şi de antrenori secunzi ai UTA-ei, Cristi Todea şi Cristi Păcurar pentru a se documenta şi culege informaţii despre viitorul adversar.

Echipele:

Zăbrani: Stănilă – Țop, C. Filip, Oberșterescu, Burcă – Achim, Nibu, Crișan, Vasinc – O. Filip, Rechițan. Au mai jucat: Brutyo – Samoilă, Botuși, Hojda.

Pîncota (prima repriză): Sălăjan – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Gîlcă, Pavel, Issa, Leucuța – Pirtea, Al. Mihai.

Pîncota (repriza a II-a): Pașcalău – Dan, Doda, Traore, Farcaș – Oprea, Fuch, Danci, Cuedan – Pirtea, Ousmane.

Arbitru: Sorin TarceaPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani