- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Gloria Lc.T. Cermei 5 : 0 Victoria Zăbrani

Meciul cu Şimand
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.22   Stadionul Gloria Cermei   Marţi   26. 04. 2016 ora: 17:00

"Uvertură „alb-roșie”, adjudecată de noul lider: "
Gloria Lunca Teuz Cermei - Victoria Zăbrani 5 : 0 (1 : 0)

29.04.2016 20:43 | CSVZ (sportarad.ro)


Săptămâna Patimilor în primul eșalon județean a debutat în această după-amiază cu o partidă între două formații în alb și roșu. Mare favorită la promovare, Cermeiul nu a avut nici o problemă în a-și adjudeca punctele ce o propulsează în fruntea clasamentului cel puțin până sâmbătă, când Sânata joacă la Lipova.
Partida s-a desfășurat într-un singur sens, spre buturile lui Stănilă. Numeroasele ratări au făcut ca scorul pauzei să fie de doar 1-0, după reușita lui „Cursă” Popa, de la mijlocul reprizei. Diferența evidentă dintre combatante s-a văzut și pe tabelă în cele din urmă, Sălăjan, Purece (cu o execuție de autor, exterior la colțul scurt după o pătrundere solitară de pe stânga), Bulza și Nistor. Totodată, gazdele au ratat și un penalty, prin portarul Florin Rusu. „Meciul s-a jucat la o singură poartă, cu o posesie zdrobitoare din partea noastră, destule faze frumoase, dar și multe ratări. Putea fi un scor și mai mare, am marcat din nou cu jucători din toate compartimentele. Până la urmă, e important că am evoluat dezinvolt, că am arătat mult chef de fotbal și că suntem pe drumul bun. Avem continuitate în prestații și rezultate, băieții țin mult la îndeplinirea obiectivului, fără să ne intereseze prea mult ceea ce fac echipele din apropierea noastră”, a precizat Mircea Aslău, care nu a putut conta la partida de azi pe Adrian Rusu, aflat într-o scurtă vacanță împreună cu familia în Germania, oaspeți ai fostului coleg de la Pandurii, Alexandru Maxim.


Antrenorul Zăbraniului a recunoscut cu fair-play superioritatea adversarului. „Au fost mai buni, practic – în opinia mea – sunt cea mai puternică echipă din campionat. Noi am folosit din nou mai mulți juniori, în încercarea de a ne da seama care dintre ei fac față și în întrecerea seniorilor. Toți au primit șanse, de acum vom încerca să facem mereu cea mai bună echipă pentru a nu aluneca și mai mult în clasament. O să încercăm să mutăm și meciurile de la juniori de joi pe marți sau miercuri, în așa fel încât să fim mai proaspeți în weekend”, a precizat Leontin Pința. (sportarad.ro)

Gloria Lunca Teuz Cermei

Echipa:
Rus Florin - Popa Adrian, Gurban Adrian, Cotoc Vlăduţ, Suslak Adrian, Nistor Alexandru, Varga Norbert (Varga Mark'79), Purece Andrei (Berar Ciprian '79), Vereş Şipoş (Ghergar Ovidiu'69), Sălăjan Alexandru (Brînduşe Flavius'82), Bulza Petru.
Rezerve:Koromoi Akos, Brînduşe Flavius
Antrenor: Aslău Mircea
Au Înscris: Popa Adrian (min.22), Sălăjan Alexandru (min.49), Purece Andrei (min.59), Bulza Petru (min.73), Nistor Alexandru (min.89).

Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Ţop Cătălin (Achim Cosmin'62), Zopota Sergiu, Botuşi Leontin, Rancov Cristian, Matei Cosmin (Burcă Denis '46), Nibu Andrei (Viderok Mark'82), Avram Adrian, Ianc Sergiu, Crişan Daniel (Samoilă Cristi'80), Hojda Alexandru.

Rezerve: Brutyo Adrian, Ursoi Daniel.
Antrenor: Leontin Pinţa

Arbitrii: Bîtea Radu Bogdan -  Junger Andreeas Thomas, Radu Paul-Cristian         Observatori: Buda Leontin, Babău Romulus.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA