- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Crişul Chişineu Criş 1:0 Victoria Zăbrani

Meciul cu Şimand
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.18   Stadionul Crişul Chişineu Criş   Sâmbătă   02. 04. 2016 ora: 17:00

Ne-au despărţit 3 minute de o surpriză la Criş
Crişul Chişineu Criş - Victoria Zăbrani 1 : 0 (0 : 0)

03.04.2016 13:40 | CSVZ


Sâmbătă 2 aprilie,  zi însorită de primăvară pe malul Crişului Alb în unul dintre cele mai importante oraşe din judeţul Arad, Chişineu Criş care pe lângă dezvoltarea economică şi socială se mai poate mândri şi cu una dintre  cele mai frumoase baze sportive din judeţul nostru. Însă prezenţa noastră în acest oraş nu a fost în calitate de excursionişti ci una de confruntare cu liderul la zi a etapei cu nr. 18 a ligii 4 arădene. Gazdele amabile ne-au primit cu ospitalitate prin preşedintele său Drăgan senior care ne-a vorbit despre proiectul început, iar noi despre pasa proastă prin care trece echipa noastră iar în final, apreciind talia echipei noastre ne-a urat zâmbind , să ne revenim însă după acest joc. Ei şi nu era mult...practic ne-au despărţit 3 minute să producem surpriza chiar la Criş.

Rogojinaru în permanent a hărţuit apărarea gazdelor el având parte de un tratament mai special din partea apărătorilor adverşi însă şi aşa a fost pericolul nr.1 al nostru.

O echipă a zăbraniului complet schimbată ca evoluţie

În mod normal, după cum şi-au făcut gazdele planul,  se punea doar problema scorului şi după cum au început se părea că vor să-l tranşeze repede de partea lor însă au dat peste o echipă a zăbraniului complet schimbată ca evoluţie faţă de prestaţia dezastruoasă din etapa precedentă.
Cei drept gazdele au avut câteva ocazii să înscrie, au avut şi un gol anulat a lui Drăgan pe motiv de offside dar cam atât până la pauză. Nouă ni s-a părut că, schimbarea survenită în min.29 în urma accidentării lui Lung şi intrarea lui Petrescu a adus un plus echipei gazdă acesta din urmă fiind unul din pioni principali ai victoriei din finalul întâlnirii.

Crişan şi Ianc au avut şansa să schimbe soarta jocului

În partea secundă echipa noastră a continuat să se apere ordonat aşteptându-şi adversarul în jumătatea noastră iar pe contraatac Rogojinarul a continuat să fie pericolul pentru apărarea adversă şi au început să apară şi ocaziile noastre când Pătroi reuşeşte să scoată lovitura liberă executată puternic de Crişan şi reluarea la fel de puternică din suprafaţa de pedeapsă a lui Ianc scoasă de acelaşi Pătroi. Au fost momente în care dacă am fi înscris altfel se disputa finalul...care avea să fie unul de-a dreptul exploziv cu gazdele explodând pur şi simplu la orice contact pe care centralul

Modan Nicu are simţul porţii şi se lipeşte la gol când trebuie

nu îl fluiera cum doreau ei...impunând presiune atât pe brigadă cât şi pe copii noştri care în final din păcate aveau să cedeze:
Min.87: La o greşeală de marcaj a lui Zopota, Mondan fructifică centrarea perfectă venită de la Petrescu trimiţând cu capul mingea peste Stănilă aducând golul şi victoria finală pentru gazde 1-0 !

Final incendiar pentru gazde

Din acel moment ne mai având ce pierde ne-am aruncat în atac cu toată echipa iar finalul avea să fie unul de-a dreptul incendiar pentru gazde, cu Pătroi care din senin s-a aruncat pe jos invocând un cârcel, provocând zâmbete în tribună, cu 3 cornere consecutive la poarta gazdelor iar finalul la prins până şi pe Stănilă la finalizare...dar cum fotbalul de multe ori este nedrept şi de data aceasta norocul nu a fost de partea noastră, pentru că o spunem cu convingere, un rezultat de egalitate era mai echitabil la finalul acestui joc... felicitări copiilor pentru prestaţia avută, de data aceasta au fost la înălţime aşa îi vrem şi la următoarele meciuri.

Vrem să felicităm brigada de arbitrii pentru că au rezistat presiuni şi au condus partida cu autoritate până în final. Felicităm echipa gazdă pentru victorie, este dureros pentru noi că am primit golul  în final dar trebuie să recunoaştem că a fost pe greşeala noastră şi nu avem ce să reproşăm nimănui decât numai nouă. Ni s-a părut însă ne demnă comportarea antrenorului cu portari Pap Deac de la gazde.


În ambele întâlniri ne-a ocolit norocul, la noi Drăgan ne dă gol în min.93,  aici luăm gol în min.87 , ce să spun băieţi au fost la înălţime cu puţin noroc de care vorbeam plecam cu un punct meritat azi de la Criş. Acest Modan are simţul porţii şi se lipeşte la gol când trebuie, atacantul pur pe care noi din păcate nu-l avem. Însă repet sunt mulţumit pentru prestaţia băieţilor de azi şi vreau să mai fac o precizare în final, echipa zăbraniului joacă pentru ea, nu pentru alţi...a încheiat preşedintele clubului.


„Păcat de golul primit pe final, dar și de ocaziile ratate la 0-0 și la 1-0. În minutele finale am fost peste adversari, am avut trei cornere și două lovituri libere pe care trebuia să le gestionăm mai bine. Din punctul meu de vedere, rezultatul e mincinos, dar, pe de altă parte, țin să felicit familia Drăgan pentru tot ceea ce face la Criș și fair-play. Alin a recunoscut după meci că remiza poate era mai justă. Mai felicit și brigada de arbitri pentru prestație, în timp ce antrenorii lor cu portarii Pap-Deac, mi-a lăsat un gust amar. Nu degeaba a fost eliminat de pe bancă…”, a precizat Leontin Pinţa.


Crişul Chişineu Criş

Echipa:
Pătroi Ciprian - Toseschi Călin, Ciuciu Sergiu, Pantea Ştefan, Jude Dorin, Lung Ren mus (Petrescu Petrişor'29), Turcuş Teodor, Ciornei Alin (Magda Andrei'46), Covaci Iosif (Faur Marius'68), Drăgan Alin, Modan Nicu.
Rezerve: Mucha Lucian, Ghilea George, Tolan Ionuţ
Antrenor: Drăgan Gheorghe
A Înscris: Modan Nicu (min.87).
Cartonaşe galbene:Jude Dorin '58; Modan Nicu '60.

Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Iercan Emanuel, Zopota Sergiu, Oberşterescu Daniel, Avram Adrian, Matei Cosmin, Ţop Cătălin, Ianc Sergiu, Crişan Daniel, Nibu Andrei, Rogojinaru Florin.

Rezerve: Bozgău Gabriel, Ursoi Daniel, Hojda Alexandru, Viderok Mark, Burcă Denis, Achim Cosmin, Duma Alexandru.
Antrenor: Leontin Pinţa
Cartonaş galbene: Oberşterescu Daniel '42.

   Arbitrii: Herţeg Dorinel - Stanciu Mihai Vlăduţ, Hărduţ Gabriel Dumitru.        Observatori: Alexa Marius Andrei, Mărginean Valer.



Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



Placeholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash player



PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA