- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Frontiera Curtici 3:0 Victoria Zăbrani

Meciul cu Curtici
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.15   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   12. 03. 2016 ora: 15:00

"Toată lumea vrea să joace, să fie titular şi când sunt pe teren nu arată nimic..."
Frontiera Curtici - Victoria Zăbrani 3 : 0 (1 : 0)

21.03.2016 11:54 | CSVZ

min.22: Zopota Sergiu are ocazia să restabilească egalitatea însă din 6-7 metri, singur cu Potoreţ, loveşte defectuos mingea trimiţându-i acestuia în braţe, pe viitor poate o să avem mai mult noroc deocamdată acest băiat mai are de lucru la capitolul mobilitate...


Interesul pentru acest joc a fost unul destul de mare în tabăra noastră, speram că această deplasare va consfinţi revenirea echipei şi parţial o repriză ne-am făcut iluzii când băieţi au evoluat destul de bine. Însă partea a doua a jocului ne-a dezamăgit complet, fără vlagă, dezorientaţi, dezinteres total faţă de jocul de fotbal... cam aşa a arătat echipa noastră în repriza secundă.

Acest joc a consemnat şi redebutul tânărului Matei Cosmin (13), care după o lungă perioadă şi-a reluat antrenamentele...

Oare aşa trebuie să arate o echipă la care media de vârstă este de 19-20 ani? Ce se întâmplă cu aceşti băieţi care în loc să urce în formă la ei se vede o coborâre cu uşoară senzaţie de îmbătrânire prematură... Păi aşa arătam în partea a doua a jocului când efectiv „ne-am predat” şi gazdele au făcut ce au vrut cu noi, norocul nostru a fost din nou acest Stănilă că altfel o luam rău de tot...
„Toată lumea vrea să joace, să fie titular şi când sunt pe teren nu arată nimic în afară de starea asta de amnezie şi confuzie la care asistăm din păcate” ne mărturisea cu o doză de amărăciune în glas tehnicianul nostru la finalul jocului de la Curtici.

Bun arbitrajul brigăzii din UNGARIA-Bekescsaba

Tot avem scuze cu limitele vârstei, începem jocul cu 5-6 copii la 17 ani şi terminăm jocul, cum a fost şi la Curtici, cu aproape toată echipa de juniori. Până când o să ascundem eşecurile sub acest pretext? Joci la echipă de seniori păi atunci comportă-te şi evoluează ca atare. Aceşti copii trebuie să realizeze odată acest lucru dacă vor şi au intenţii să evolueze mai sus.
Începutul de joc ne dă speranţe pentru că ambele combatante se angajează într-o dispută vie cu faze antrenate cu o uşoară dominare a gazdelor însă şi replica noastră este pe măsură însă ca de obicei noi trebuie să fim primi care greşim şi la o astfel de greşeală în
Min.17: Piţ Adrian profită de o bâlbâială în defensiva noastră şi complet nemarcat din suprafaţa de pedeapsă întroduce pentru prima data mingea în plasa porţii apărate de Stănilă 1-0!
Replica noastră nu se lasă aşteptată mult şi peste cinci minute la un contraatac fulger purtat pe partea dreaptă de Florin Rogojinaru acesta transmite mingea la Zopota Sergiu care din 6-7 metri, singur cu Potoreţ, loveşte defectuos mingea trimiţându-i acestuia în braţe, irosind astfel o ocazie mare de a egala.


Jocul este deschis, gazdele au şi ele ocazii de a majora scorul însă şi noi trecem pe lângă egalare chiar în finalul primei reprize când şutul expediat de Hojda Alexandru este scos din vinclu porţii cu un reflex uluitor de acelaşi Potoreţ... astfel se intră la pauză cu un avantaj minim în favoarea gazdelor.
La reluare speranţele noastre sunt curmate destul de repede prin evoluţia de nerecunoscut a băieţilor şi prospeţimea gazdelor care practic aveau să domine această parte de la un capăt la altul.


Min.64: În urma unei preluări greşite pe piept a lui Oberşterescu mingea ajunge la Avrămuţiu Remus care pătrunde în forţă, nestingherit de nimeni, şi cu un şut plasat îl învinge din nou pe Stănilă 2-0!
Min.73: Pătrundere în forţă pe dreapta a lui Parlapan Gabriel care finalizează cu un şut violent făcând inutilă intervenţia lui Stănilă stabilind şi scorul final, Curtici –Zăbrani 3-0!
De notat că până în final gazdele mai au o bară şi sunt oprite de câteva ori prin intervenţiile spectaculoase a lui Stănilă. În rest aşteptăm în etapa viitoare vizita pecicanilor în faţa cărora sperăm să evoluăm mai bine, să nu ne facem de râs.


FrontieraFrontiera Curtici

Echipa:
Potoreţ Andrei - Gavriş Ruben, Crişan Daniel, Pleşca Andrei, Morariu Dan, Nedea Raul, Zoica Raul (Parlapan Gabriel '2), Prică Denis, Pavel Flavius (Gliguţa Paul '77), Avrămuţiu Remus, Piţ Adrian (Hanc Ioan '53).
Rezerve: Iacob Dorin, Parlapan Gabriel, Ardelean Ştefan, Hanc Ioan, Gliguţa Paul, Maghici Dinu.
Antrenor: Maghici Dinu
Au Înscris: Piţ Adrian (min.17), Avrămuţiu Remus (min.64), Parlapan Gabriel (min.73).
Cartonaşe galbene:Pavel Flavius '35; Parlapan Gabriel '42; Avrămuţiu Remus '86;

Victoria ZăbraniVictoria

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Hojda Alexandru, Avram Adrian, Oberşterescu Ioan (Samoilă Cristi '73), Iercan Valeriu ( Ursoi Daniel '66), Rogojinaru Aurel (Pruteanu Titel '81), Ianc Ionuţ, Crişan Daniel, Achim Cosmin, Nibu Andrei (Matei Cosmin '59), Zopota Sergiu.

Rezerve: Bozgău Lucian, Samoilă Cristi, Ursoi Daniel, Pruteanu Titel, Rancov Dorin, Botuşi Cristian, Matei Cosmin.
Antrenor: Leontin Pinţa
Cartonaş galben:  Achim Cosmin '66

Arbitrii: din UNGARIA: Bartha Tibor (Bekescsaba) - Balint Zoltan  (Bekescsaba), Petrovsrki Petrr (Bekescsaba)          Observatori: Buda Leontin, Rosza Zoltan (Bekescsaba)Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash player

Mai multe poze AICIPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA