Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Octombrie 31. 2015 23:25

După eşecul din etapa precedentă cu actualul lider al campionatului, am crezut că ne vom recupera punctele în deplasarea cu nou promovata din Vladimirescu, Glogovăţ 2013. Însă socoteala de acasă...avea să nu se adeverească la vladi, pentru că echipa gazdă a crezut şi a luptat, aşa cum au putut, pentru a obţine un rezultat bun şi în final echipa noastră cu multă generozitate le-a satisfăcut această doleanţă obţinând un egal în minutul 4 al prelungirilor printr-un autogol a lui Topai la care Brutyo a rămas spectator.

Dezamăgire mare în rândurile noastre şi explozie de bucurie în tabăra gazdelor care au reuşit un punct nesperat după aspectul jocului însă ratările monumentale cu care băieţi noştri efectiv s-au jucat bătându-şi joc de răbdarea noastră a adus la acest final nefericit pentru noi. Da pentru că de la Vladimirescu trebuia să venim cu toate cele 3 puncte chiar dacă nu am avut un joc strălucit permiţând adversarului în multe momente să spere la nişte acţiuni care au venit tot pe fondul neatenţiei noastre creându-le acestora mai multă încredere şi după cum spuneam într-un rezultat bun care până la urma tot noi l-am oferit pe tavă cu gafa din acel blestemat min.4 al prelungirilor. Acum nu ne rămâne decât să strângem rândurile, să analizăm greşelile, să încercăm să le îndreptăm în aceste ultime 3 etape care au mai rămas până la finalul sezonului de toamnă.

După o primă repriză în care noi ne-am angajat mai greu în joc şi în care gazdele au opus o rezistenţă mai consistentă periclitându-ne de câteva ori poarta având  1-2 ocazii mai periculoase, echipa noastră îşi revine treptat, treptat iar la finalul primei părţi trecându-şi în cont câteva ocazii clare de a deschide scorul însă intervenţiile lui  Ciornei sau inexactitatea execuţiilor apoi bara la  lovitura liberă a lui Vasinc face ca scorul să rămână 0-0. 

În partea a doua am pus stăpânire pe joc şi ocaziile s-au înmulţit însă s-au înmulţit şi ratările monumentale campion fiind Răchiţan care numai din 5m reuşeşte să lovească mingea defectuos şi o trimite pe lângă poarta apărată de Ciornei însă în minutul 52: acelaşi Răchiţan se revanşează şi după mai multe blocaje reuşeşte să catapulteze mingea în poarta gazdelor cu un şut violent din interiorul careului mic 0-1! Şi ne îndreptam spre o victorie categorică însă precipitarea în faza de finalizare al aceluiaşi autor cânt şi desincronizările în pătrunderi ale lui Filip O. Vasinc face ca scorul să rămână acelaşi până în minutul 90+4: când Samoilă pierde o minge simplă în jumătatea noastră aceasta este centrată în careul nostru de unde Topai cu o execuţie defectuoasă reuşeşte să o devieze în propria poartă aducând golul egalizator pentru gazde 1-1!

Cam atât ar fi de spus despre acest joc care din păcate nu l-am putut câştiga cedând în ultimele momente ale prelungirilor.

 PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani