Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Septembrie 06.2015 22:35

"în momentul de faţă nu putem emite multe pretenţii"

Dacă în ediţia precedentă jocurile dintre cele două echipe sau încheiat cu un egal şi o victorie a băieţilor noştri, care se lupta la un loc pe podium cu Pecica la finalul turului, în această ediţie lucrurile stau puţin diferit. Cel puţin pentru noi care suntem o echipă cu foarte mulţi juniori şi care în momentul de faţă nu putem emite multe pretenţii la un loc pe podium.

Ba mai mult aveam să constatăm că ne-am adus din nou doi băieţi în care se pare că nu vom mai putea avea încredere şi aceştia, cu părere de rău trebuie să o spunem, sunt fraţii Caba. Care din motive numai de ei ştiute nu s-au prezentat la acest joc minţind conducerea că au un deces în familie ???...o minciună care a pus într-o situaţie jenantă conducerea clubului când a vrut să trimită o coroană în semn de respect şi condoleanţă pentru durerea căzută asupra acelei  familii.

Am întâlnim o echipă întărită cu jucători experimentaţi…


Apoi de data aceasta aveam să întâlnim o echipă întărită cu jucători cu experienţă ca Blănaru, Capătă, Vuin…rănită după eşecul suferit la Mailat şi care avea să de-a totul pentru a depăşi acest moment, puştii lui Pinţa greşind pentru prima oară în min.13 când Claudiu Popa profită şi deschide scorul 1-0! Apoi în min.34 Vuin Iulian transformă cu siguranţă un penalty acordat de centralul Deac, majorând scorul la 2-0!

Urmează un moment de revenire a copiilor noştri care punctează prin Răchiţan în min.36 care reia în plasă mingea  respinsă greşit de Dulhaz în urma lovituri libere executată de Vasinc 2-1!. Însă bucuria avea să fie scurtă căci imediat în minutul următor ('37) Popa Claudiu din nou ne păcăleşte şi majorează scorul cu un şut din interiorul suprafeţei de pedeapsă pe lângă Brutyo 3-1!

Apoi, zicem noi, vine momentul psihologic când în min.42 Topai ratează penalty-ul acordat de Deac intrând la pauză cu două goluri diferenţă. În tabăra noastră predomină o oarecare mulţumire pentru că copii noştri nu au jucat rău şi-au creat ocazii am ajuns de multe ori la finalizare cei drept am greşit copilăreşte în faza de apărare însă luate una peste alta nu a fost rău.

Gazdele şi-au dovedit maturitatea, experienţa şi valoarea în faţa tinereţii excesive a echipei noastre.

A venit însă partea a doua când gazdele s-au impus mult mai clar punctând prin Ginghină în min 61 şi dubla lui Martin din minutele 83 şi 86, ultimul oferit cadou la o greşeală impardonabilă a lui Topai.

Astfel se încheie un joc în care gazdele şi-au dovedit maturitatea, experienţa şi valoarea în faţa tinereţii excesive a echipei noastre. Concluzia acestei întâlniri a venit din partea antrenorului Dinu Donca care printre altele a spus: "Poate scorul e puțin exagerat. A fost un meci frumos cu două echipe care nu au refuzat jocul, cu acțiuni de la o poartă la alta. Repriza a doua nu am mai făcut greșeli, ne-am desprins și am liniștit jocul. Este o victorie meritată cu care am spălat ce s-a întâmplat în prima etapă, la Mailat." se pare sugestivă  şi reală.

Ne aşteaptă o săptămână grea cu 3 jocuri, primul marţi la Săvârşin în cupă, apoi Joi la Juniori 1A şi în fine Sâmbătă meciul de campionat cu Frontiera. Un examen pe care copii noştri sperăm să-l treacă cu bine.

Formații:

Unirea Sântana: Dulhaz Ionel – Șiclovan Călin, Peia Andrei, Brozbic Marko, Varga Rafael – Blănaru Răzvan, Vuin Iulian, Ginghină Alin (Martin Cătălin ‚63), Cosmin Popa (Josan Mădălin ‚74) – Claudiu Popa (Lanțoș Valentin ‚87), Capătă Alexandru (Paven Adrian ‚80)

Antrenor: Dinu Donca

Rezerve: Csurka Edward, Lanţoş Valentin, Paven Adrian, Ginghină Lucian, Josan Mădălin, Martin Cătălin, Betea Florin.

Au înscris: Popa Claudiu (min.13, min.37), Vuin Alin (min.34 penalty), Ginghină Alin (min.61), Martin Cătălin (min.83, min.86)

Cartonaşe galbene: Varga Rafael '44, Peia Andrei '45.

Victoria Zăbrani: Brutyo Adrian – Hojda Bogdan (Bodescu Andrei'39), Avram  Adrian (Rancov Dorin'73), Țop Cătălin, Topai  Andrei – Filip  Ovidiu (Baci Eduard'78), Nibu Andrei, Achim Lucian, Samoilă  Cristi (Viderok Marc'65) – Vasinc Andrei, Rechițan Alexandru.

Antrenor: Leontin Pinţa

Rezerve: Bozgău Lucian, Rancov Dorin, Botuşi Leontin, Viderok Mark, Bodescu Andrei, Fărău Marius, Baci Eduard.

A înscris: Rechiţan Alexandru (min.36)

Caronaş galben: Brutyo Adrian '34

Arbitri: Ionel Deac – Sebastian Pantea, Andreeas Junger. Observatori AJF: Traian Enoiu, Teodor Jușca

 PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani