- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Şoimii Şimand 1 : 2 Victoria Zăbrani

Meciul cu Şimand
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.26 (Ultima)   Stadionul Soimii Şimand   Sâmbătă   28. 05. 2016 ora: 18:00

Încheiem această ediţie de campionat cu încă o victorie însă gândul staffului tehnic şi a băieţilor este la finala de joi...
Şoimii Şimand - Victoria Zăbrani 1 : 2 (1 : 1)

29.05.2016 11:10 | CSVZ


Deplasarea la Şimand din ultima etapă avea să ne aducă din nou confirmarea reveniri de formă a băieţilor. Pe o căldură sufocantă aveam să ne impunem în faţa gazdelor, la care ce-i drept a lipsit Mitu suspendat, însă jocul echipei noastre a fost mai organizat şi mai pragmatic pe toată durata lui fapt care ne-a adus şi victoria finală.


Despre echipa gazdă ce să spunem, o echipă care pe toată perioada sezonului de Liga 4 a deţinut ultimele două locuri în clasament, nici măcar infuzia de jucători adusă o dată cu venirea lui Ole Roşca la cârmă nu a putut-o salva de la retrogradare.
Cât despre noi, am demonstrat încă o dată că ne-am apărat cinstit şansele iar prin aceste patru victorii consecutive copii au arătat că pot să joace la acest nivel avantajul lor fiind tinereţea şi viitorul pe care îl au în faţă.


Am încheiat un sezon greu în care politica pe care am ales-o în  acest retur a mai scârţăit pe alocuri, însă în sport mai sunt şi asemenea momente bucuria fiind şi mai mare în final când ai reuşit să le treci iar băieţii ne-au demonstrat acest lucru.


Am spus final de sezon la seniori pentru că la juniori mai avem un final care se va încheia joi 2 Iunie de la ora 17:30, pe stadionul din Curtici când echipa noastră va întâlni, în finala Campionatului judeţean, pe Unirea Sîntana pentru desemnarea campioanei judeţene.


„Doresc ca acest final de stagiune să se încheie cu o victorie a copiilor joi în confruntarea cu omologi lor din Sîntana ca răsplată a muncii acestei generaţii crescută de mine iar Clubul din Zăbrani să participe în premieră la turneele zonale pe ţară. Pentru mine ca antrenor este o mândrie iar pentru comuna Zăbrani ar fi o răsplată a sprijinului acordat acestor tineri”, a ţinut să precizeze Leontin Pinţa.


Cum s-a înscris:
Min.18: Ianc pătrunde frontal pe centru şi cu un şut plasat îl învinge pentru prima dată pe Vaida 0-1!


Min.45: la un atac al gazdelor mingea ajunge pe dreapta la Hadăr care cu un şut violent din afara suprafeţei de pedeapsă trimite mingea sus bara transversală Brutyo asistând neputincios la acest euro gol care restabileşte egalitatea pe tabelă.1-1!


Min. 54: Este introdus Nibu în locul lui Achim care după numai câteva momente reuşeşte un şut senzaţional însă mingea loveşte bara laterală...


Min.64: Nibu recent introdus pe teren  îşi onorează ziua de naştere cu un super gol, şutul puternic al acestuia nu poate fi blocat de Vaida şi din nou preluăm conducerea pe tabelă 1-2! Scor care va rămâne neschimbat până la finalul jocului.


De remarcat că înaintea acestui gol, Pruteanu a mai avut două ocazii rarisime de singur cu portarul, prima a „înţepat-o” uşor pe lângă Vaida dar şi pe lângă poartă... lobul pe care la încercat a doua oară peste Vaida a fost respins de acesta...
La gazde s-a văzut resemnarea retrogradări fiind conştienţi că nu mai au nici o şansă chiar dacă la acea oră la Mailat se juca un alt meci cu alte două contra candidate. Una peste alta VICTORIE ( a-IV-a ) fără echivoc sărbătorită de băieţi la finalul jocului.


Şoimii Şimand

Echipa:
Vaida Răzvan - Cătană Emil, Mărcuş Constanti (Rus Vasile'77)Pantea Alexandru, Ujog Daniel, Malancu Ciprian, Burlacu Cosmin, Rechiţan Alexandru, Hadăr Daniel, Rus Florin, Balogh Robert (Buruiană Dumitru '50)
Rezerve: Găleancu Gabriel, Cuc Adrian, Rus Dionisie, Balaban Ciprian.
Antrenor: Roşca Mihai
A Înscris: Hadăr Daniel (min.45).
Cartonaşe galbene:Rechiţan Alexandru '34; Burlacu Cosmin '63.

Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian (Stănilă Ionuţ 51) - Hojda Alexandru (Ursoi Daniel'77), Oberşterescu Daniel, Zopota Sergiu, Ţop Cătălin, Rogojinaru Florin, Ianc Sergiu, Crişan Daniel, Achim Cosmin (Nibu Andrei '54), Avram Adrian, Rancov Cristian (Pruteanu Claudiu '46).
Rezerve: Stănilă Ionuţ, Samoilă Cristi, Botuşi Leontin, Pruteanu Titel, Ursoi Denis, Nibu Andrei.
Antrenor: Leontin Pinţa
Au înscris: Ianc Ionuţ (min.18), Nibu Andrei (min.64)
Cartonaşe galbene: Oberşterescu Daniel '39, Rogojinaru Florin '43.

   Arbitrii: Herţeg Dorinel - - Nagy Zoltan, Hanyecz Dan.        Observatori: Toderici Mircea, Mako Andras.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA