- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Aqua Vest Arad 1:0 Victoria Zăbrani

Meciul cu Şofronea
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.14   Arena din Şofronea   Sâmbătă   05. 02. 2016 ora: 15:00

"După ce am crezut că, pregătirea centralizată, antrenamentele consistente plus cele 5 transfere reuşite, am zis noi, o să ne facă să zburdăm în acest retur pe teren"
Aqua Vest Arad - Victoria Zăbrani 1 : 0 (0 : 0)

06.03.2016 20:28 | CSVZ

M.Sofronea

Dacă ar fi spus cineva înaintea etapei de debut a returului că favorită în întâlnirea de la Şofronea ar fi fost o altă echipă decât ce-a a noastră desigur am fi râs uşor ironici. Dar iată că pe teren avea să se întâmple cu totul altceva, după o primă repriză în care am dominat destul de categoric îmbărbătându-ne că o să cadă golul în partea a doua, gazdele cu o echipă uşor îmbătrânită cu o diferenţă de vârstă de aproape 9 ani faţă de mânjii noştrii aveau să se impună tocmai în partea secundă când noi credeam că o să-i lase motoarele, am rămas noi în pana prostului, adică fără benzină.

N.Ardelean

Neluţu Ardelean ( 44 ani) la a doua tinereţe,
omul care a provocat golul gazdelor

După ce am crezut că, pregătirea centralizată, antrenamentele consistente plus cele 5 transfere reuşite, am zis noi, o să ne facă să zburdăm în acest retur pe teren. Dezamăgire mare pentru că la Şofronea aveam să vedem o echipă obosită fără vlagă, fără nici o concepţie de joc, ce să mai spunem... ieşită din formă complet. Şi acest lucru ne-a costat în min.77 când o minge dată portarului nostru acesta întârzie transmiterea ei mai departe parcă invitându-l pe Neluţu Ardelean de la gazde să i-o fure ajungând în posesia acestuia de unde este transmisă la Petcuţ Raul care cu un şut plasat o trimite în poarta goală aducând victoria gazdelor 1-0!
Bun acum că a greşit portarul „s-a văzut de la Arad”,  însă noi am avut 2-3 ocazii clare în prima parte de a înscrie numai Vântură a risipit două in careul mic nefiind în stare să stăpânească mingea.  Avram cap din 6m. peste...Oberşterescu la fel.  Păi dacă nu reuşeşti să dai gol, ba mai mult nu am avut decât un şut spre poartă mai ales că aveam vântul de parte noastră. Apoi micuţul de bandă ( Rogojinaru ) nu se abate de la traseul lui liniar să-l vezi că ia o minge şi porneşte frontal spre poartă...îngrijorătoare este forma lui Crişan omul de construcţie la mijloc fără vlagă, mobilitate scăzută ( ce-i drept a fost curentat permanent de gazde ) însă nu ăsta-i Crişan din tur. Ceva s-a dereglat să fie oare cantonamentul care a fost făcut destul de târziu şi starea de oboseală nu a fost încă eliminată?
De acum problema chiar devine serioasă iar misiunea tehnicianului nostru este din ce în ce tot mai grea în găsirea soluţiilor salvatoare în a pune pe picioare băieţii pentru următoarele jocuri care nu sunt deloc uşoare, ba din contră ne punem serios problema pe cine o să mai batem în următoarele patru confruntări care o să urmeze... Sîntana, Curtici, Pecica şi Criş.
Însă speranţa moare ultima, de luni o luăm de la capăt cu programul de antrenamente săptămânal iar până sâmbătă sperăm ca tehnicianul nostru împreună cu băieţii să găsească soluţia revenirii în formă pentru confruntarea grea care ne aşteaptă în meciul cu Sîntana.


Pentru mai multe imagini de la joc Cick aiciAqua Vest Arad

Echipa:
Şubaş Cristian - Bura Alexandru, Olariu Laurenţiu, Zaharie Adrian, Vălan Andrei ( Leuca Vasile '67), Cotuna Sebastian (Ploscariu Petru '36), Ursoi Ioan, Gheorghieş Adrian, Highyed Norbert (Petcuţ Raul '63), Herlo Alexandru (Danciu Cristian '90), Ardelean Ioan.
Rezerve: Barabaş Sergiu, Balaj Roland.
Antrenor: Mihai Petcuţ
A Înscris: Petcuţ Raul (min.77).
Cartonaşe galbene:Ursoi Ioan '52; Vălan Andrei '65; Herlo Alexandru '81; Leuca Vasile '98+3

Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo (min79 Stanila) - Hojda, Obersterescu, Avram, Iercan, Ianc, Rogojinaru ( Achim Lucian '81), Crisan ( Zopota Sergiu '70 ), Nibu, Ursoi ( Samoilă Cristi '46 ), Vîntură.

Rezerve: Pruteanu Claudiu - Titel, Rancov Cristian - Dorin, Viderok Mark - Mihai.
Antrenor: Leontin Pinţa

   Arbitrii: Ardelean Mircea Florin - Hărduţ Gabriel Dumitru, Vesa Florin Pavel        Observatori: Buda Leontin, Vida Marcel.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA