- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

UTA II Arad 2:3 Victoria Zăbrani

Meciul cu UTA II
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.24   Stadionul OTTO GREFNER din Şiria    Duminică   15. 05. 2016 ora: 18:00

Mutările inspirate ne-au asigurat cele trei puncte...
UTA II Arad - Victoria Zăbrani 2 : 3 (1 : 1)

16.05.2016 10:55 | CSVZ


Ne puneam mari speranţe în acest joc unde eventualitatea unei victorii avea să ne aducă mai multă linişte în cele două etape rămase din această ediţie de campionat. Ne-am deplasat la Şiria fără Oberşterescu ( suspendat ) însă cu dorinţa băieţilor de a face un joc bun şi gazdele au avut probleme de lot datorită jocurilor din campionate unde echipele clubului participă însă cu o zestre de 35 de puncte şi un confortabil loc 6 porneau favorite în acest joc.
Atmosfera rece şi închisă cu nori grei ce planau deasupra cetăţii şiriene au făcut şi mai apăsătoare presiune atât la propriu cât şi la figurat în tabăra noastră. Lucru care avea să se simtă şi în evoluţia băieţilor pe teren unde Vlad Michel de la gazde era parcă de neoprit spre surprinderea noastră şi inevitabilul se produce în
Min. 17: la o incursiune rapidă pe dreapta Vlad Michel din întoarcere finalizează cu un şut puternic,  mingea poposind în vinclul opus al porţii apărate de Stănilă acesta asistând neputincios la deschiderea scorului 1-0!
Urmează momente de confuzie în rândul echipei noastre gazdele mai risipind câteva ocazii bune de a majora scorul. Însă treptat, treptat echipa noastră îşi revine iar marcajul la Murakami şi Michel, pe departe cei mai periculoşi oameni ai gazdelor, începe să se facă simţit, aceştia vădit incomodaţi încep să-şi manifeste primele semne de nervozitate. Rogojinaru hărţuieşte tot mai mult apărarea adversă cu pătrunderi rapide şi periculoase iar la o astfel de acţiune pe stânga în sensul de atac este oprit neregulamentar gazdele fiind penalizate cu lovitură liberă directă.
Min. 28: Execuţie finalizată de la 25m. cu măiestria-i bine cunoscută a lui  Crişan Daniel a cărui şut puternic poposeşte sub bara transversală a lui Mara Sebastian şi scorul devine egal 1-1!
Din acest moment echipa noastră parcă vrea mai mult însă până la pauză în afară de câteva ocazii avute de ambele tabere nu a mai fost mare lucru iar cerul se închidea şi mai tare prevestind o parte a doua destul de întunecată...
Şi prevestirea avea să se adeverească pentru că în min.65, Ciubotariu Gabriel profitând de o bâlbâială în apărarea noastră, cu un şut puternic pe jos, din afara suprafeţei de pedeapsă, îl învinge pentru a doua oară pe Stănilă al nostru şi din nou gazdele intră în avantaj 2-1!


Ei şi de acum intervine antrenorul, care după ce făcuse o schimbare în min.35 intră Hojda şi iese Viderok (accidentat), îl aruncă în luptă pe Achim  care îi ia locul lui Rogojinaru lucrurile încep să meargă, atacul parcă este mai consistent iar peste alte 6 min. iese Nibu şi intră Rancov cu indicaţia de a face presing pe ultimul apărător al gazdelor (Pîslariu Beniamin). Peste alte 8 minute avea să apară rodul acestor schimbări.
Min.83: La o centrare de pe stânga, Achim pătrunde în viteză în suprafaţa de pedeapsă unde este luat cu tot cu „fulgi ” de fundaşul advers iar centralul indică punctul cu var. Execuţia impecabilă a aceluiaşi Crişan face ca scorul să devină din nou egal 2-2!
De acum băieţii simt că pot mai mult şi forţează victoria având în prim plan creatorii de panică Achim şi Pruteanu care domină flancul drept şi în min. 90+2 urmarea unei asemenea acţiuni de contraatac purtat rapid de Pruteanu, mingea ajunge la proaspătul intrat Rancov care cu o fentă de corp îl păcăleşte pe Mara ieşit în întâmpinare iar cu latul sigur trimite în poarta goală 2-3!!!


Explozia de bucurie de pe banca noastră şi a băieţilor de pe teren a fost cu greu stăpânită de centralul întâlniri. Gazdele cad psihic şi la finalul celor trei minute de prelungiri echipa noastră consemnează a doua victorie în acest retur, dar una foarte importantă pentru că ne scuteşte de orice griji pentru ultimele două etape cât a mai rămas din acest campionat. Bravo băieţi aţi muncit şi aţi meritat această victorie, lucru recunoscut şi de gazde care cu fair Play ne-au felicitat la finalul partidei.


Concluzia finală a fost punctată foarte bine de tehnicianul nostru: „Această victorie obţinută meritat a adus liniştea în tabăra noastră iar eu şi băieţii putem să ne pregătim de pe acum  pentru jocul de baraj care stabileşte campioana judeţeană la juniori. Obiectiv pe care vrem să-l atingem ca încununare a unei munci a acestei generaţii, spun eu, talentată de copii.”

UTA II Arad

Echipa:
Mara Sebastian - Revesz Mihai, Ciubotariu Gabriel, Bodri Luca, Bodri Ioan (Marica Radu'71), Bodri Toma, Lazăr Alexandru, Murakami Gentaro, Codre Mario, Vlad Michel, Pîslariu Beniamin.
Rezerve: Zamfir Rafael, Faur Răzvan, Toda Lucian, Coste Paul, Onuţan Răzvan, Cociuba Ciprian.
Antrenor: Stuparu Dan
Au Înscris: Vlad Michel Thomas (min. 17), Ciubotariu Gabriel Ioan (min.65).
Cartonaşe galbene:Ciubotariu Gabriel '25.

Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Ursoi Daniel (Matei Cosmin '52), Avram Adrian, Zopota Sergiu, Ţop Cătălin, Viderok Mark (Hojda Alexandru'36), Ianc Sergiu, Crişan Daniel, Nibu Andrei(Rancov Cristian'75), Rogojinaru Florin (Achim Cosmin'68), Pruteanu Claudiu.
Rezerve: Brutyo Adrian, Botuşi Leontin.
Antrenor: Leontin Pinţa
Au înscris: Crişan Daniel Dumitru (min. 28; min.83-penalty), Rancov Cristian (min.90+2)
Cartonaşe galbene: Avram Adrian '26; Nibu Iulian '29; Ursoi Denis '31; Hojda Alexandru '41; Matei Ionuţ '63; Achim Lucian '89.

   Arbitrii: Deac Ionel Alin - Hărduţ Gabriel Dumitru, Bolcaş Alin Călin.        Observatori: Buda Leontin, Sfăt Gheorghe.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA