Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Octombrie 25. 2015 22:12

Trebuie să recunoaşte că de data aceasta am dat peste o echipă mult superioară nouă cu jucători experimentaţi care ştiu să-şi facă treaba în orice condiţii. Aceasta a fost echipa din Cermei care a venit la Zăbrani cu un singur scop – victoria pe care la finalul jocului au savurat-o din plin şi meritat.

Noi mai trebuie să muncim pentru a completa lipsa experienţei datorită acestei tinereţi fragede însă suntem convinşi că, copii noştri vor urca încet, încet şi vor veni cu rezultatele pe care le aşteptăm. 

Acum ne oprim puţin şi la arbitrajul pe care ambele echipe l-au contestat înainte jocului în persoana acestui Jurcă care se pare că a fost nedorit de ambele tabere la acest joc datorită manierei sale confuze de arbitraj lăsând loc la multe interpretări, în special în tabăra echipei noastre mai ales că îşi are "obârşia" la doi paşi de Cermei adică Ineu.

Şi ca să vedeţi întâmplare ... în min.34 la un contact puternic cu un adversar, în colţul suprafeţei de pedeapsă, Topai cade secerat jos acuzând dureri puternice, atacantul advers se opreşte pentru un moment însă văzând că centralul nu fluieră nici o infracţiune trimite mingea la Vereş care cu latul îndeplineşte o simplă formalitate trimiţând-o în plasa...şi 0-1!

O altă coincidenţă se va întâmpla peste 5 minute când un adversar este deposedat de minge în suprafaţa de pedeapsă într-adevăr din spate iar celebrul personaj indică jubilând punctul cu var...0-2!  Promptitudinea acestui individ împotriva noastră este de acum celebră mai ales că ştia că a fost refuzat de noi pentru acest joc, însă repetăm încă o dată nu vrem să diminuăm sub nici o formă victoria meritată obţinută de echipa din Cermei, vrem doar să atragem atenţia domnului Tripa coincidenţele de care avem parte cu acest individ.

Însă domnul Tripa este imun la orice observaţie adresată distinşilor arbitri din ograda dânsului pe care o păstoreşte cu atât drag. Cum o să se uite dânsul la noi nişte novice în de-ale arbitrajului, cluburile au un singur drept: să tacă, să înveţe şi să plătească! Astea sunt drepturile noastre de rest se ocupă distinşi noştri conducători! Ei uite domnule Tripa clubul din Zăbrani este hotărât de acum să nu mai tacă...dumneta şi "fluieraşi"dumitale stai acolo pe bani noştri, a acestor cluburi pe care le sfidezi cu bună ştiinţă prin maniera şi aroganţa afişată...acesta a fost offul nostru pe care trebuia să-l spunem o dată şi la care sperăm să se alăture şi celelalte cluburi. Pentru că aşa cum noi toţi conducători vrem să îndreptăm şi să ridicăm valoarea echipelor noastre, în speţă a fotbalului judeţean aşa şi domnia ta ar trebui să-ţi revizuieşti atitudinea faţă de aceste cluburi.

În cea ce priveşte jocul cu părere de rău trebuie s-o spunem că băieţii noştri nu s-au putut ridica la valoarea jocului impus de adversar şi după cum spuneam mai avem mult de muncit până când o să putem aborda un asemenea adversar.

Cum s-a înscris:

Min.34: Intrat în suprafaţa de pedeapsă Bulza trimite o minge la Vereş care îndeplineşte o simplă formalitate trimiţând mingea în plasa porţii apărată de Stănilă 0-1!;

Min.39: Penalty executat puternic de Purece face ca intervenţia lui Stănilă să fie inutilă 0-2!

Min.77: Cornerul executat de Berar prinde apărarea noastră pe picior greşit profitând de această ezitare Rus Adrian reuşeşte să devieze mingea în plasă 0-3!

Min.90+3: Corner executat subtil de Varga spre Ţigan care cu un şut lobat din afara careului trimite minge în vinclul porţi apărate de Stănilă stabilind scorul final cu un gol de generic  0-4!!!

Victoria Zabrani: Stănilă Ionuţ- Filip Claudiu, Topai Andrei, Botuşi Leontin (Rancov Dorin '46), Ţop Cătălin, Filip Ovidiu, Hojda Alexandru (Samoilă Cristi '52), Nibu Andrei, Crişan Daniel (Achim Cosmin '80), Vasinc Andrei, Oreşterescu Ioan (Bodescu Andrei '66),

Antrenor: Pinţa Leontin.

Rezerve: Bozgău Lucian, Achim Cosmin, Samoilă Cristi, Bodescu Andrei, Burcă Raul, Pruteanu Titel, Rancov Dorin. 

Cartonaşe galbene: Hojda Alexandru '38, Topai Andrei '90.

Gloria Lunca Teuz Cermei: Rusu Florin - Cotoc Vlăduţ, Gurban Adrian, Rusu Adrian, Vereş Şipoş (Brînduşe Viorel '88), Popa Adrian (Botaş Călin '83), Nistor Alex. (Boldiszar  Mihai '86), Varga Norbert, Purece Andrei (Ţigan Cristian '82), Berar Ciprian, Bulza Petru.

Antrenor: Aslău Mircea

Rezerve: Ţigan Cristian, Boldiszar Mihai, Botaş Claudiu, Morar Claudiu, Brînduşe Andrei, Brînduşe Viorel.

Au înscris: Vereş Şipoş (min.34), Purece Andrei (min.39), Rus Adrian (min.67), Ţigan Cristian (min.90+3)

Cartonaşe galbene: Nistor Alex.'43, Popa Adrian' 63, Bulza Petru '64, Rus Adrian '67, Boldizsar Mihai'89.

Arbitri: Jurcă Tudor - Pantea Sebastian, Pantea Andrei.   Observatori:  Dumitru Florin, Vida Marcel.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani