Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Septembrie 27. 2015 22:35

Formaţia de pe Crişul Alb pornea ca favorită în această întâlnire având de partea ei experienţa şi valoarea unor jucători în frunte cu Alin Drăgan. Însă replica copiilor lui Leo Pinţa  a fost una foarte bună având să producă multă uimire în tabăra oaspeţilor prin jocul excelent pe care l-au prestat în prima parte, a trebuit să intervină experienţa şi valoarea acestui Alin Drăgan care a punctat cu câteva secunde înainte fluierului final şi astfel  au plecat cu toate punctele de la Zăbrani.

Un rezultat nedrept pentru că, după cum s-au desfăşurat ostilităţile pe teren echitabil era un rezultat de egalitate însă nu a fost să fie aşa, experienţa s-a impus în faţa tinereţii. Totuşi aceşti copii merită felicitaţi pentru prestaţia lor din ultimele jocuri.


După o primă repriză pe care am controlat-o în mare parte a ei, în a doua am reuşit să şi deschidem scorul.

Min.50: Vasinc cu o diagonală îl găseşte pe Filip care depăşeşte  în viteză defensiva oaspeţilor şi din suprafaţa de pedeapsă strecoară mingea subtil  pe sub Pătroi în plasă, deschizând scorul 1-0!

Bucuria golului a fost de scurtă durată pentru că oaspeţii reuşesc egalarea.

Min.61: Ciornei porneşte în viteză spre centru şi cu un şut plasat printre fundaşii  noştri îl bate pe Brutyo acesta fiind şi mascat de plasamentul greşit al defensivei noastre 1-1!

Apoi după eliminarea din min.83 a lui Botuşi (cumul de galbene) în superioritate numerică oaspeţii forţează victoria care avea să vină în al doi le-a minut de prelungire.

Min.90+2: Faur îl găseşte cu o pasă precisă pe Alin Drăgan care scăpat de sub supravegherea fundaşilor noştri pentru prima oară, intră în suprafaţa de pedeapsă şi cu un şut plasat îl execută pe Brutyo pentru a doua oară stabilind scorul final 1-2!

În finalul jocului satisfăcuţi de victoria obţinută Drăgan senior recunoaşte cu fair-play că echitabil era un rezultat de egalitate însă experienţa şi-a spus cuvântul în obţinerea victoriei.

"Nu sunt deloc mulțumit de jocul echipei mele în prima repriză. Am și dat peste o echipă arțăgoasă, pe care o felicit pe această cale, dar mi-ar fi plăcut să intrăm mai bine în meci, nu să fim atât de timorați. La pauză, atât eu, cât și tatăl meu, i-am scuturat puțin pe jucători în vestiar, lucrurile s-au schimbat.  Am și avut noroc că am egalat destul de repede, iar apoi am găsit și golul de trei puncte", a mărturisit  antrenorul jucător al Crișului pentru site-ul sport arad.

 

Formații:

Victoria Zăbrani:  Brutyo Adrian - Filip Claudiu, Rancov Cristian, Botuşi Leontin, Topai Andrei, Ţop Cătălin, Filip Ovidiu, Nibu Andrei, Hojda Alexandru, Vasinc Andrei (Pătru Beniamin'76), Rechiţan Alexandru (Achim Cosmin'89).

Antrenor: Leontin Pinţa

Rezerve: Bozgău Gabriel, Morariu Alin, Burcă Denis, Iştoc Sebastian.

Au înscris: Filip Ovidiu Lucian (min.50)

Cartonaşe galbene: Botuşi Leontin '45; '83; Rancov Cristian '59; Rechiţan Florin '76; Filip Claudiu '87.

Caronaş roşu: Botuşi Leontin '83

 

Crişul Chişineu Criş: Pătroi Ciprian (Mucha Lucian '53) - Pantea Ştefan, Ciornei Alin, Tosenschi Călin, Malacu Ciprian, Deloreanu Eugen (Şulea Cristian'76), Iaroş Duşan (Lung Remus'85), Turcuş Teodoru, Covaci Iosif, Drăgan Alin, Faur Marius (Tulcan Raul'90)

Antrenor: Drăgan Alin

Rezerve: Borlea Gabriel, Burlacu Cosmin, Pantea Alexandru.

A înscris: Ciornei Alin (min.56); Drăgan Alin (min.90+2)

Caronaş galben: Ciornei Alin'22; Deloreanu Eugen'72.

Arbitrii: Burza Cristian Mirel - Pîslaru Andrei, Căşuţ Cristian.  Observator: Tripa Claudiu, Scridon Daniel.

 PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani