Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II
CSVZ Septembrie 13. 2015 23:35

Acesta ar fi rezumatul pe scurt al jocului de sâmbătă în care echipa oaspete a fost în marea majoritate a timpului la cârma jocului însă ratările şi ziua de excepţie a lui Brutyo a făcut ca scorul să rămână alb până în final.

Acum în tabăra noastră s-a mai consemnat o absenţă importantă, Vasinc care din cauză accidentării din meciul de cupă de la Săvârşin a fost indisponibil pentru jocul  de azi unde i s-a simţit lipsa.

 Cu o medie de 19 ani şi 9 luni, practic vârsta mai ridicată făcând-o  Brutyo (29) şi Topai (25) te bazezi pe tinereţe însă şi asta are o limită peste  care de multe ori nu se poate trece cum a fost şi azi.

Când ne-am asumat aşa un lot tânăr am ştiut că o să fie greu, că trebuie să avem răbdare că aceşti copii au evoluţii fluctuante de la joc, la joc.  Trebuie să recunoaştem că în acest joc am fost noi cei norocoşi însă putem să spunem că nu mult a lipsit ca în finalul lui să dăm lovitura…însă  s-a opus celălalt portar Iacob care nu a vrut să fie mai prejos ca al nostru având trei intervenţii consecutive care a salvat echipa lui de o înfrângere… după părerea noastră ar fi fost totuşi nemeritată după cum s-au desfăşurat ostilităţile pe teren.

 În fine, am obţinut un punct meritat în urma unui efort comun şi a unei prestaţii de excepţie a lui Brutyo, Topai, Ţop şi Filip Ovidiu. Bravo copii azi atâta s-a putut vă felicităm pentru efortul depus. Sigur este doar un egal eram mai fericiţi cu o victorie însă trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că am întâlnit o echipă mai buna ca noi în cea ce priveşte  jocul de azi…

 

Formații:

Victoria Zăbrani:  Brutyo Adrian - Filip Claudiu, Ţop Cătălin, Topai Andrei, Burcă Denis (Bordescu Andrei'53; VideroK Marius '90), Rechiţan Alexandru, Achim Cosmin (Pruteanu Claudiu'63), Nibu Andrei, Samoilă Cristi, Filip Ovidiu, Pătru Beniamin(Rancov Cristian'83).

Antrenor: Pinţa Leontin

Rezerve: Bozgău Daniel, Fărău Marius, Morariu Alin.

Cartonaşe galbene: Nibu Andrei'46; Achim Cosmin '55; Pruteanu Claudiu'71; Ţop Cătălin '79; Rechiţan Alexandru '87.

 

Frontiera Curtici:  Iacob Dorin - Gavriş Ruben - Crişan Daniel, Pleşca Andrei, Ardelean Ştefan, Prică Denis, Nedea Raul, Avrămuţiu Remus, Zoica Raul, Cotoc Paul (Parlapan Gabriel'46), Gheorghieş Adrian (Hanc Ioan'72)

Antrenor: Maghici Dinu

Rezerve: Soltesz Paul, Parlapam Gabriel, Hanc Ioan, Curt Marcel, Don Alexandru, Androne Daniel, Pinti Leon.

Caronaş galben: Crişan Daniel '76.

Arbitrii: Trif Cristian Alin - Tomuţa Sebastian Florin, Cîrmaci Filip Sergiu  Observator: Tiulea Corneliu, Babău Romulus.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani