- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 0 : 2 Victoria Felnac

Meciul cu Felnac
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.19   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   09. 04. 2016 ora: 17:00

„dacă am zis după meciul de la Criş că, echipa înregistrează o uşoară revenire şi lucrurile încep să meargă, ei bine a trebuit să vină Cuedan să ne arate nivelul la care suntem”

Victoria Zăbrani - Victoria Felnac 0 : 2 (0 : 0)

10.04.2016 10:55 | CSVZ


Dacă înaintea confruntări cu felnăcanii mai aveam un dram de speranţă într-o revenire a băieţilor noştri ei bine dezamăgirea nu ne-a ocolit nici de data aceasta pentru că aveam să ne convingem că nu am făcut ce-a mai bună alegerea când am ales să jucăm cu juniori în proporţie de 80% dând drumul câtorva piese de bază...Acum ne rămâne să culegem roadele hotărârilor noastre pentru că de fotbal nici nu se pune problema, dacă am zis după meciul de la Criş că, echipa înregistrează o uşoară revenire şi lucrurile încep să meargă, ei bine a trebuit să vină Cuedan să ne arate nivelul la care suntem şi că ne-am pripit când am sperat mai mult de la acest meci
Practic oaspeţi au câştigat la pas un joc în care dacă o să spunem că la 0-0 am avut ocazii, că Florin nu a înscris din 2m cu poarta goală, că nu avem nici noroc,  intrăm deja în sfera penibilului şi trebuie să o spunem răspicat. Cu aceşti băieţi o să putem juca la „Cântarea României” nu pe arenele Ligii 4  în momentul de faţă ! 
O să spuneţi că la juniori suntem pe locul 1 la diferenţă mare de UTA şi celelalte urmăritoare, cum ne-a felicitat un spectator fidel din judeţ care mai mereu este prezent la meciurile echipei noastre, da însă acolo se joacă la juniori iar noi am făcut greşeala să credem că aceşti băieţi vor putea să joace şi la seniori.
Acum să nu credeţi că sunt vinovaţi doar copii, nu mai mult s-a greşit când ne-am ales seniori care sunt o dezamăgire totală faţă de turul campionatului. De şase etape nu am reuşit să înscriem măcar o dată în schimb am încasat nu mai puţin de 15 goluri !!! atunci ce să mai vorbim. Vinovaţi suntem toţi de la conducere până la  jucători şi antrenor.
Soluţii de remediere: Ar trebui să plece acasă toată lumea acasă şi să vină alţi, după cum spun vocile tribunei, însă acest lucru din păcate acum nu se poate acum, o să trebuiască să mai aibă răbdare până la vară aceşti contestatari atunci au şansa să vină ei poate o să facă treabă mai bună ca noi. Însă până atunci tragem un serios semnal de alarmă apropiindu-ne serios de zona fierbinte a clasamentului şi dacă nu ne trezim la timp o să jucăm la anul în onoare mai mult ca sigur.
Ceva se întâmplă cu această echipă, ori are prea mulţi profesori şi atunci ştiţi cum este, rămâne elevul neşcolat, ori vor să-şi saboteze antrenorul, ori...dumnezeu mai ştie pentru că sunt efectiv de neînţeles cu această stare generală de amnezie instalată în rândul lor. Pinţa trebuie să găsească cât mai repede antidotul pentru ai pune pe picioare deoarece el îi cunoaşte mai bine avându-i de mici sub aripa s-a.
Cum s-a înscris:
Min.56: Roşut prinde un şut de pe stânga, în senul de atac al oaspeţilor, minge strecurându-se printre amnezici noştri fundaşi , Stănilă vrând să o prindă în braţe o scapă şi acesta printre picioare în poartă 0-1!
Min.57: Starea de amnezie continuă iar Băd profitând de acest lucru trece în viteză de Oberşterescu şi Avram trimiţând subtil mingea pe lângă Stănilă în poartă 0-2! care avea să fie şi scorul final al jocului.


Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Iercan Emanuel (Hojda Alexandru '64), Avram Adrian, Oberşterescu Daniel (Duma Alexandru'59), Matei Cosmin (Achim Cosmin '76), Crişan Daniel (Viderok Mark '84), Ianc Sergiu, Ţop Cătălin, Samoilă Cristi, Rogojinaru Florin, Zopota Sergiu.
Rezerve:Bozgău Gabriel, Rancov Cristian, Burcă Denis .
Antrenor: Leontin Pinţa
Cartonaşe galbene:Oberşterescu Daniel '17, Crişan Daniel '83 .

Victoria Felnac

Echipa:
Nichici Slagian - Nichituţ Petru, Istin Migricel, Rotar Victor, Sabău Alexandru, Stan Iulian (Măruşteri Daniel '77), Gîdea Nicolae, Vidac Gabriel, Roşuţ Bogdan (Felnacichi Oliver'71), Maxim Nedad (Stanciu Laurenţiu '86), Băd Flavius (Olariu Raul '89).
Rezerve: Lingurar Augustin, Baroti Norbert, Toda Ioan
Antrenor: Cuedan Dănuţ
Au înscris: Roşuţ Bogdan (min.56), Băd Flavius (min.57)
Cartonaş galben: Roşuţ Bogdan '71.

   Arbitrii: Trif Cristian Alin - Arsa Emil Pantea Sebastian - Adrian        Observatori: Tănăsescu Romulus Cristian, Lovas Iosif.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA