- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 1:0 Glogovăţ 2013

Meciul cu Şimand
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.23   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   07. 05. 2016 ora: 18:00

A fost săptămâna noastră...
Victoria Zăbrani - Glogovăţ 2013 1-0 (1-0)

10.05.2016 10:26 | CSVZDupă atâtea neîmpliniri şi rezultate slabe a sosit şi săptămâna noastră când băieţii  încep să de-a semne de trezire. Da pentru că în această săptămână am surclasat la toate nivelurile vecini noştri de suferinţă din Vladimirescu. Joi juniori noştri se impuneau categoric pe terenul din Mîndruloc cu scorul de 15-0!!! Iar ce este mai important Sâmbătă în meciul direct a echipelor de seniori ne-am impus din nou de data aceasta doar cu un 1-0,  însă un rezultat enorm în lupta pentru evitarea zonei periculoase în care am ajuns datorită evoluţiei sub aşteptări a echipei. Însă mai bine mai târziu decât  niciodată.


De data aceasta s-a văzut o altă atitudine la băieţi, au vrut, au muncit şi în final fotbalul ia răsplătit. A fost o victorie meritată a unităţii de echipă,  a grupului  şi explozia de bucurie în final a venit ca o descătuşare pentru toate nereuşitele din acest an. Bravo băieţi este un început care însă trebuie continuat în ultimele 3 jocuri pe care le mai avem din această ediţie de campionat.
Pentru că am folosit cuvântul „seniori” este puţin impropriu spus pentru că la echipa de juniori aliniată Joi la Mîndruloc am mai adăugat pe Oberşterescu, Avram, Crişan, Brutyo şi Rogojinaru şi astfel s-a alcătuit seniori. Cam aşa am evoluat în acest retur şi s-a adeverit că nu am prea fost inspiraţi în alegerea formulei însă asta este o altă poveste...pentru copii este totuşi prea mult 2 jocuri oficiale săptămânal.
În cea ce priveşte jocul în afară de cele două ocazii mai periculoase avute în debutul partidei, oaspeţii nu au arătat mare lucru iar în partea secundă pe fondul căderi fizice i-am dominat categoric putând să obţinem o victorie mult mai categorică însă tensiunea jocului, punctele cruciale puse în joc  şi-au pus amprenta în cea ce priveşte fazele de finalizare la jucători noştri. În rest multă aroganţă afişată în tabăra oaspeţilor care se credeau învingători înainte de joc şi poate nu era cazul...


În fine suntem bucuroşi că am câştigat băieţi merită toate laudele pentru felul în care s-au prezentat la acest joc.
Cum s-a înscris:
Min.21: La o pătrundere pe stânga în sensul de atac al nostru, Rogojinaru din marginea suprafeţei de pedeapsă, din unghi, trimite un şut cu boltă direct în vinclul porţi apărate de Ciornei, acesta ne mai putând interveni 1-0!
Finalul jocului avea să ne prindă fără Rogojinaru ( Schimbat ) şi Avram ( accidentat ) în locul lor intrând alţi tineri Botuşi şi Hojda.


Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian - Ursoi Denis, Pruteanu Titel (Ranciv Cristian '75), Oberşterescu Ioan, Ţop Cătălin, Viderok Mark (Achim Cosmin '60), Ianc Ionuţ, Crişan Daniel, Nibu Iulian, Rogojinaru Aurel (Botuşi Leontin '86), Avram Adrian (Hojda Alexandru '73).
Rezerve: Stănilă Ionuţ, Rancov Cristian, Achim Cosmin, Botuşi Leontin, Hojda Alexandru.
Antrenor: Leontin Pinţa
A înscris: Rogojinaru Aurel (min.21)
Cartonaşe galbene:Nibu Iulian '11, Avram Adrian '38, Ursoi Denis '55, Oberşterescu Ioan '77, Avram Adrian '38, Brutyo Adrian '80, Crişan Daniel '82, Stănilă Ionuţ '90.

Glogovăţ 2013

Echipa:
Ciornei Adrian - Gherman Bogdan (Bobeiciuc Sergiu '26), Avram Lucian, Tănasă Ovidiu, Stavilă Adrian, Mărculescu Raul (Cotoc Paul '58), Ardelean Renato, Kocsis Robert, Ruja Cosmin (Zsigmond Daniel '65), Negrea Cristian, Coşa Nichita .
Rezerve: Iacob Bogdan, Zsismond Daniel, Bobeiciuc SergiuDoboş Bogdan, Junc Adrian, Cotoc Paul.
Antrenor: Dehelean Călin
Cartonaş galben: Ruja Cosmin '30, Bobeiciuc Sergiu '49, Avram Lucian '89.

   Arbitrii: Nicoraş Ionuţ Vasile - Băla Casian Andrei, Bondar Daniel.        Observatori: Herţeg Doru, Scridon Daniel.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA