- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 2:0 Voinţa Mailat

Meciul cu Mailat
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.25   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   21. 05. 2016 ora: 18:00

VICTORIE CLARĂ... însă finalul de stagiune pentru noi este jocul de baraj pentru desemnarea Campioanei judeţene la Juniori A.
Victoria Zăbrani - Voinţa Mailat 2 : 0 (1 : 0)

22.05.2016 8:38 | CSVZ


Se poate juca totuşi când copii vor, au demonstrat-o şi azi prin felul în care au abordat acest meci prin felul în care au ştiut să respecte acest sport curmând orice fel de suspiciune care aplana asupra acestei partide demonstrând încă o dată că la Zăbrani fotbalul s-a jucat şi se joacă numai pe dreptunghiul de gazon.
S-au întâlnit două echipe cu obiective diferite, a noastră lipsită de griji dar însă cu dorinţa de a demonstra că jocurile slabe din acest retur a fost o cădere de formă a acestor copii şi nici de cum valoarea lor. Pentru oaspeţi însă a fost un joc vital, dacă înving la Zăbrani privesc liniştiţi ultima etapă fiind serios ameninţaţi cu retrogradarea. Ca urmare o anumită stare de tensiune plutea înaintea acestui joc care se anunţa destul de greu pentru brigada de arbitri. Însă pe teren lucrurile aveau să decurgă normal echipele încercând să se detaşeze prin jocul prestat destul de viguros  însă păstrând caracterul de Fair Play pe toată durata lui.


Echipa mai bună a fost a noastră care acum în finalul acestui retur începe să-şi arate valoarea chiar dacă încă, din păcate, în tribună se mai aude vocea câte unui cârcotaş specialist în toate însă în nimic bun. Chiar şi aşa băieţi îşi văd de treabă şi se pregătesc pentru finala Campionatului judeţean de juniori în care se vor confrunta cu omologi lor din Sântana. Bravo băieţi să ne reprezentaţi cu cinste comuna în acest final de stagiune, suntem alături de voi.

Cât despre meci, contrar aşteptărilor, a fost unul destul de liniştit echipa noastră conducând ostilităţile pe ansamblul lui. Oaspeţii au avut răbufniri de moment însă fără pericol mare la poarta noastră. Arbitrajul a fost unul discret cu apariţii sporadice doar când a fost necesar lăsând jocul să curgă normal iar băieţilor posibilitatea să se remarce. Victoria finală a fost una meritată şi  muncită, lucru apreciat şi de oaspeţi care în final au recunoscut că în acest joc „noi am vrut mai mult”.
Cum s-a înscris:
Min. 24: Vasii respinge greşit un şut puternic iar Rugojinaru ţâşneşte dintre doi fundaşi şi reia puternic mingea trimiţând-o în plasa porţi acestuia 1-0!
Min. 69: Schimbare, iese Pruteanu Titel şi este introdus Rancov Dorin  ( este schimbare de două etape pe care merge tehnicianul nostru ).
Min. 90+1: Acelaşi Rancov Dorin primeşte o minge pe stânga iar din întoarcere tot cu stângul îl execută cu precizie pe Vasii a doua oară, stabilind scorul final 2-0!
Mai avem o etapă  sâmbătă sau duminică, depinde cum hotărăşte AJF-ul, noi urmând să ne deplasăm la Şimand care conform clasamentului este deja retrogradată. Însă finalul de stagiune pentru noi este acest joc de baraj pentru desemnarea Campioanei judeţene la Juniori A şi pe această cale invităm toţi iubitori de fotbal din Zăbrani să fie alături de aceşti copii în confruntarea finală. Este o generaţie de excepţie pe care zăbraniul nu a mai avut-o la asemenea nivel, cu un eventual succes  se intră în organizarea FRF la turneele zonale pe ţară.


Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian - Ursoi Daniel, Zopota Sergiu, Botuşi Leontin, Ţop Cătălin, Nibu Andrei (Matei Cosmin'20), Ianc Sergiu, Hojda Alexandru, Crişan Daniel, Rogojinaru Florin (Samoilă Cristi'90), Pruteanu Claudiu (Rancov Cristian'69).
Rezerve: Stănilă Ionuţ, Avram Adrian.
Antrenor: Leontin Pinţa
Au Înscris: Rogojinaru Florin (min.24), Rancov Cristian (min.90+1).
Cartonaşe galbene: Hojda Alexandru '66 .

Voinţa Mailat

Echipa:
Vasii Alexandru - Vidican Codruţ, Cernat Andrei, Ungureanu Alexandru, Debattisti Tobia, Morariu Călin, Vidican Alin (Cheşa Casian'71), Mateucă Florin, Mihnea Claudiu, Pîrvulescu Adrian, Chepeţan Alexandru.
Rezerve: Lazea Mihai, Căliman Vasile, Nagy Daniel, Bogdan Raul, Ştefan Sorin, Caba Raul.
Antrenor: Radu George
Cartonaşe galbene: Vidican Codruţ '43, Ungureanu Alexandru '89.

Arbitrii: Trif Cristian Alin -   Iova Cătălin - Ionuţ,  Dreghici Flavius Cristian.       Observatori: Tănăsescu Romulus Cristian, Mărginean Valer.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA