- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 1:2 Păulişana Păuliş

Meciul cu Paulis
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

 Etapa nr.21   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   23. 04. 2016 ora: 17:00

Cu două mutări inspirate Miţiţi ne-a îngropat definitiv...
Victoria Zăbrani - Păulişana Păuliş 1 : 2 (1 : 0)

25.04.2016 9:06 | CSVZ


Am aşteptat şi întâlnirea cu vecini din Păuliş însă rezultatul acelaşi, o echipă epuizată psihic cu moralul la pământ care continuă să se ducă pe topogan în jos fără nici o speranţă de revenire. Asta este alegerea a fost a noastră şi acum suportăm rezultatul...
În faţa unui public ostil echipa avea să înceapă destul de bine contra unui adversar dificil cu un Miţiţi la timonă nedispus să ierte nimic conştient că are în faţă un adversar total debusolat arată încă de la început că a venit la Zăbrani să câştige ( de fapt cine nu vine la noi să nu câştige în ultimul timp...) însă socotelile avea să i le încurce Avram
Min. 18: Şut din întoarcere din colţul suprafeţei de pedeapsă direct în vinclul porţi apărate de Deffert acesta asistând neputincios la deschiderea scorului 1-0!
Şi astfel după opt etape am reuşit să consemnăm primul gol marcat de echipa noastră, am zis mai bine mai târziu decât niciodată, golul acesta ne lipsea ca să prindă curaj băieţi... apoi apare la rampă neinspiratul Rogojinaru care din 2 m. nu reuşeşte să pună latul pentru majorarea scorului în fine la pauză intrăm în avantaj şi am zis că la reluare o să-i terminăm fizic...fâs pentru că aveau să ne termine ei:
Min.59: noul intrat Bruţ finalizează o acţiune de toată frumuseţea la un contraatac rapid cu un şut plasat pe lângă Brutyo care cu toată opoziţia nu a putut să evite golul 1-1!
Şi tot Miţiţi mai avea să facă o mutare inspirată adică se mută de pe tuşă pe teren şi...
Min.75: O pasă venită inteligent de la Bruţ se întâlneşte cu piciorul lui Miţiţi care nu iartă şi cu un şut sec face imposibilă intervenţia lui Brutyo pentru a doua oară 1-2!
Bucurie mare în tabăra oaspeţilor Miţiţi ne-a învins datorită inspiraţiei de care a dat dovadă la schimbări arătându-şi tinereţea şi inteligenţa în faţa neputinţei noastre...Din tribună se aude demisia, demisia la cine?
Este păcat totuşi că un grup care de fapt nu ştiu ce vor în loc să fie lângă echipă continu o apostrofează, antrenori vin şi pleacă, la fel şi preşedinţi sau vicepreşedinţi însă clubul rămâne pentru că este unul de tradiţie în fotbalul arădean şi nu poate să evolueze cu vor alţi la nivel de liga VI locul fotbalului zăbrănean este în elita judeţului...


Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian - Ţop Cătălin (Iercan Valeriu'46), Oberşterescu Ioan, Zopota Sergiu, Matei Cosmin, Rogojinaru Aurel (Rancov Dorin '81), Ianc Sergiu, Crişan Daniel, Avram Adrian, Nibu Andrei (Duma Alexandru'72), Ursoi Denis (Achim Cosmin '75).
Rezerve: Bozgău Lucian, Achim Cosmin, Duma Alexandru, Iercan Valeriu, Burcă Raul, Botuşi Cristian, Rancov Dorin.
Antrenor: Leontin Pinţa
A Înscris: Avram Adrian (min.18).
Cartonaşe galbene:Matei Cosmin '44; Rogojinaru Aurel '76.

Păulişana Păuliş

Echipa:
Deffert Dan - Cervenschi Norbert, Ambruş Dorin (Stoian Ştefan'90+2), Suciu Marius, Itu Aurelian, Ştefan Andrei (Bruţ Emanuel'57), Marc Samuel, Ţepeş Adelin, Calancea Emilian, Calancea Denis (Calancea Ştefan'83), Albulescu Sebastian (Miţiţi Dănuţ'64).
Au înscris: Bruţ Emanuel (min.59), Miţiţi Dănuţ (min.75)

Rezerve: Bărgău Robert, Miţiţi Dănuţ, Bruţ Emanuel, Stoian Ştefan, Calancea Ştefan, Culda Cătălin, Gugeanu Robert
Antrenor: Miţiţi Dănuţ
Cartonaşe galbene: Cervenschi Norbert '42; Albulescu Sebastian '44.

   Arbitrii: Ardelean Mircea Florin - – Hagy Zoltan, Cristea Emil Ioan.        Observatori: Manuşov Iosif, Hamza Ioan.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA