- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 0:7 Progresul Pecica

Meciul cu Şimand
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.17   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   26. 03. 2016 ora: 15:00

" Tinerii jucători ai lui Leo Pinţa n-au putut face faţă experimentaţilor jucători pecicani"

Victoria Zăbrani - Progresul Pecica 0:7 (0:5)

27.03.2016 18:53 | Dorin Ocneriu

m-pecica

Am rezistat doar 17 min. după care totul s-a dărâmat...practic pe teren a rămas o singură echipă şi aceia din păcate a fost a oaspeţilor noi urmând să fim jaloanele de antrenament.

Burian Carlos a înscris de 4 ori în poarta noastră fiind practic de neoprit de către apărarea noastră..

   Tinerii jucători ai lui Leo Pinţa n-au putut face faţă experimentaţilor jucători pecicani, care rămân la un punct în spatele liderului, cu un golaveraj de invidiat. Noi în schimb, n-am putut trece nici de-al patrulea val al returului. Şi urmează deplasarea la Chişineu-Criş…
De la începutul meciului cu Pecica apar primele semne ale slăbiciunii apărării noastre, atât pe flancuri, unde Iercan şi Matei sunt depăşiţi mult prea uşor de Peii şi Burian, cât şi în centru, unde doar Avram a mai opus rezistenţă cât de cât, Rancov fiind aproape inexistent.

 Blondul pătrar îl va faulta pe Peii în careu în min. 16, acelaşi Peii transformând lovitura de pedeapsă.

 Presiunea pecicană continuă şi Stănilă se remarcă la pătrunderea lui Burian  din min. 21 şi la şutul lui Arsene (min. 25).

 Nu mai are ce face în min. 30, când căpitanul oaspeţilor intră nestingherit în careu pe dreapta apărării noastre şi dublează avantajul cu un şut plasat.
   
Ieşim şi noi puţin mai mult la atac dar Nibu, Zopota, Rogojinaru şi Crişan tratează fazele cu mult prea multă lejeritate, fie invitându-se reciproc, fie pripindu-se cu şuturi slabe.

 În min. 40 Peii îl lansează pe rapidul Carlos, care îi depăşeşte în viteză pe fundaşi, este scos în unghi de Stănilă, revine driblând trei adversari şi înscrie în poarta goală.

 Nu trec decât trei minute când acelaşi Burian aşează pentru Boldizsar care face 4-0 cu un şut sub bară de la 18 m.

Figuri vesele, figuri triste - senatorul pecican Traian Igaş tachinându-l la pauză pe preşedintele Victoriei...

 Când aşteptam fluierul izbăvitor, Burian ne mai perforează odată poarta cu un lob de la 16 m peste Stănilă.

   În repriza a doua oaspeţii nu mai forţează, fapt care permite gazdelor să-şi treacă în cont câteva faze la poarta adversă: cap Zopota (min. 50), acţiune colectivă finalizată cu şut de Nibu (min. 56), şut peste poartă Samoilă (min. 64). Se părea că acesta va fi scorul final, dar cel care nu respectă prietenia dintre preşedintele Victoriei Tibi Nicula şi senatorul pecican Traian Igaş este fachirul Carlos Burian, care, după mai multe combinaţii de efect cu Peii, înscrie de două ori în poarta tânărului Stănilă: min 69 – pătrundere pe dreapta urmată de o scăriţă din unghi şi min. 82 - şut plasat la colţul lung.

   Nu scorul deranjează în mod deosebit (dar şi scorul, desigur) ci mai mult mentalitatea jucătorilor, care nu s-au ridicat în niciun fel la cerinţele unui joc cu o echipă superioară tehnico-tactic: nu s-a văzut angajament fizic, nu s-a văzut răutate pozitivă, nu s-a văzut sacrificiu, nu s-a văzut nimic din ce se aşteaptă de la jucători tineri, dornici de afirmare.

min.16: Peii transformă cu precizie lovitura de pedeapsă acordată just de centralul întâlniri...Este momentul când se rupe tot şi oaspeţii ne vor domina autoritar până în finalul jocului.

Am apreciat promptitudinea schimbărilor la jucătorii depăşiţi de miza meciului, am remarcat o oarecare amprentă în joc pusă de Achim şi Samoilă, am remarcat o oarecare siguranţă în mijlocul defensive prin revenirea lui Obe la locul lui. Puţin, mult prea puţin.

   Se impune o reabordare a modului de pregătire fizică, psihică şi tactică, pentru ca astfel de rezultate să nu se mai repete.
Reproşurile din tribună n-au fost prea vehemente, dar numărul mic de spectatori trebuie să dea de gândit.
Este şi acesta un mod de a-ţi arăta nemulţumirea faţă de o echipă care nu-ţi mai oferă satisfacţii. Nu de mult ne băteam cu Pecica de la egal la egal. Acum…


Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Iercan Valeriu (Samoilă Cristi'34), Avram Adrian (Duma Alexandru'73), Rancov Cristian (Achim Lucian'46), Matei Cosmin (Hojda Alexandru'69), Rogojinaru Aurel, Oberşterescu Ioan, Nibu Andrei, Crişan Daniel, Ţop Cătălin, Zopota Sergiu.
Rezerve: Bozgău Lucian, Hojda Alexandru, Duma Alexandru, Achim Lucian, Samoilă Cristi, Ursoi Denis, Botuşi Cristian.
Antrenor: Leontin Pinţa.
Cartonaşe galbene:Oberşterescu Ioan '15; Achim Lucian '52;

Progresul Pecica

Echipa:
Rus Marius - Gabor Viorel, Şiclovan Sebastian, Wild Ewald, Ponta Angel, Boldizsar Mihai, Fritea Răzvan, Asene Mirel, Cotuna Alexandru, Burian Carlos, Peii Codrin.
Rezerve: Grozav Mihai, Vasilica Alexandru, Gherghel Iosif, Trif Cosmin, Wild Erich, Koppandi Adelin, Fabian Iosif.
Antrenor: Ciba Lucian
Au înscris: Peii Codrin (min.16), Arsene Mirel (min.30), Burian Carlos (min. 40, 45, 69, 82), Boldizsar Mihai (min. 45)
Cartonaşe galbene: Wild Erich '70; Gabor Viorel '87.

   Arbitrii: Gornic Alexandru - Mocanu Silviu, Iova Cătălin.        Observatori: Toderici Mircea, Boro Gabor.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA