- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

Victoria Zăbrani 0:1 Unirea Sîntana

Meciul cu Sîntana
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

  Etapa nr.15   Stadionul ScheirichARENA   Sâmbătă   12. 02. 2016 ora: 15:00

Trebuie să recunoaştem că în acest joc superioritatea adversarului a fost evidentă
Victoria Zăbrani - Unirea Sîntana 0 - 1 ( 0-1 )

13.03.2016 16:08 | CSVZ

Cuplul de fundaşi centrali Avram Adrian (la minge) şi Zopota Sergiu cu greu a putut face faţă iureşului impus de Popa Claudiu (nr. 10) şi Capătă Alexandru de altfel ultimul a şi înscris, la o greşală a celor doi, singurul gol al partidei.

Şi această etapă nu ne-a adus mare lucru, pentru că am avut parte de un adversar mult peste noi în momentul de faţă şi cu toate acestea cu puţin "mai mul" noroc puteam să ne alegem cu un punct.
Însă trebuie să recunoaştem că victoria celor de la Sîntana este pe deplin meritată fiind o echipă mult mai matură, mai experimentată şi mult mai legată în momentul de faţă ca echipa noastră.
Şi cu toate acestea băieţii noştri au jucat mai bine ca în etapa precedentă însă lipsa experienţei la cei mai tineri şi forma oarecum precară a celor mai în vârstă îşi spune cuvântul în evoluţia echipei pe teren.
În continuare evoluţiile lui Crişan sunt de nerecunoscut el care în tur era dirijorul echipei continuă să arate acea stare de oboseală în joc, apoi acest Vântură în care ne-am pus mari speranţe rămâne încă dator ca joc.


Florin Rogojinaru (9) a fost "controlat permanent" de umbra s-a Varga Rafael acesta din urmă trebuia să primească şi al doilea galben însă antrenorul lui a fost inspirat înlocuindu-l...

O remarcă aparte o face Florin Rogojinaru (micuţul de bandă) la care în acest joc am văzut mai mult curaj şi putere de pătrundere încercând abordarea porţii şi cu pătrunderi frontale cei drept fără prea mari sorţi de izbândă însă şi datorită fundaşilor adverşi care l-au avut permanent în vizor aplicându-i un tratament mai special de multe ori depăşind limita regulamentului. Apoi s-a văzut lipsa lui Oberşterescu din mijlocul apărării noastre care din motive obiective (schimbându-şi locul de muncă unde are un program aparte) nu a putut să participe la pregătire în ultimul timp, Avram şi în special Zopota a fost mereu depăşit de Capătă care a făcut cam ce a vrut cu ei în primul sfert...
Dar şi copii trebuie să realizeze că joacă la o echipă de seniori şi comportamentul lor trebuie să fie altul adecvat nivelului la care joacă, implicarea mai mare în pregătirea fiecărui joc, viaţa extra sportivă... sunt puncte care ni se par mai puţin agreate de aceşti tineri uitând că evoluţia lor este spre maturitate unde începe să se contureze responsabilitatea lucrului bine făcut.
De pe acum ar trebui ca evoluţiile lor să crească să dobândească mai multă forţă, tehnică şi viziune a jocului, majoritatea sunt dotaţi cu aceste calităţi însă depinde numai de ei ca să le arate şi pe teren.

Vîntură Iulian flancat de doi fundaşi ai echipei din Sîntana este ajutat de Iercan Emanuel (2) în lupta pentru balon. Însă deocamdată atacantul nostru nu îşi găseşte ritmul...

Exemplu ar putea fi Ianc şi Hojda care după un început mai ezitant şi nesigur a început să-şi de-a drumul, primul tot mai sigur şi responsabil la mijlocul terenului iar al doilea pe dreapta în linia de fund a început să realizeze cum trebuie să evolueze un fundaş le seniori.
Acelaşi lucru îl aşteptăm de la Ursoi, Nibu, Achim, Ţop... şi de la toţi ceilalţi copii care vor să evolueze mai sus. O menţiune aparte o avem în acest joc pentru tânărul Stănilă care prin intervenţiile sale de excepţie a limitat practic proporţiile scorului şi este păcat că siguranţa lui nu s-a transmis şi colegilor de pe teren, sigur rezultatul ar fi fost altul.
Însă nu este un capăt de ţară, toată lumea începând cu tehnician şi jucători trebuiesc să strângă rândurile şi să continue munca începută, ne aşteaptă o săptămână grea cu antrenamente la care toată lumea trebuie să răspundă prezent iar finalul se va încheia cu deplasarea de la Curtici din cadrul etapei cu nr. 16. Unde să sperăm că vom face o figură frumoasă.
Cum s-a înscris:
Min. 7: La o minge în adâncime pe stânga în sensul de atac al oaspeţilor Zopota este depăşit categoric de Capătă a cărui pătrundere în forţă este finalizat cu un şut puternic la firul ierbi, mingea loveşte bara laterală de unde se strecoară în plasa porţii apărată de Stănilă. 0-1!
De menţionat că acelaşi Stănilă a reuşit numai cu câteva minute înainte să devieze şutul expediat de acelaşi Capătă scăpat singur cu el printre ce doi fundaşi centrali... În rest a fost un joc antrenant de multe ori cu faze şi ratări de-o parte şi de alta însă trebuie să recunoaştem că în acest joc superioritatea adversarului a fost evidentă.

Declaraţii :
Dinu Donca antrenorul Unirii: "De mult nu i-am mai felicitat pe băieţii mei, acum o fac, pentru a le răsplăti dăruirea de care au dat dovadă. Am dominat de la un capăt la altul şi neam creat patru cinci ocazii singur cu portarul. La 0-1, în ultimul minut, am trăit în suspans, pentru că Zăbrani a a avut două lovituri de colţ consecutive. Punctele sunt importante, rezultatul ne dă încredere."

Leontin Pinţa a recunoscut superioritatea Unirii, dar: "Nu era surpriză dacă se termina la egalitate. Mă bucur că am jucat cu opt copii în 1997 şi 1998. La Şofronea scorul final a fost nedrept, iar acum ne-am ridicat la nivelul unei echipe care ţinteşte promovarea. Eu sunt mulţumit."

( săptămânalul de sport FOTBAL vest )


Victoria Zăbrani

Echipa:
Stănilă Ionuţ - Hojda Alexandru, Avram Adrian, Zopota Sergiu, Iercan Emanuel, Rogojinaru Aurel, Ianc Sergiu, Nibu Andrei, Crişan Daniel, Samoilă Cristi ( Duma Alexandru '46 ), Vîntură Iulian ( Ursoi Daniel '70 ).
Rezerve: Bozgău Lucian, Achim Cosmin, Rancov Cristian, Pruteanu Titel, Oberşterescu Ioan, Ursoi Daniel, Duma Alexandru.
Antrenor: Leontin Pinţa.
Cartonaşe galbene: Crişan Daniel '19; Rogojinaru Aurel '56.

Unirea Sîntana

Echipa:
Dulhaz Ionel - Paven Adrian, Peia Andrei, Varga Rafael ( Ginghină Alin '64 ), Topac Vasile, Mateiu Andrei, Josan Mădălin ( Martin Cătălin '59 ) , Vuin Iulian, Popa Cosmin ( Brozbic Marko '81), Popa Claudiu ( Lanţoş Valentin '34 ), Capătă Alexandru.
Rezerve: Csurka Edward, Martin Cătălin, Brozbic Marko, Ginghină Alin, Lanţoş Valentin
Antrenor: Donca Dinu
A înscris: Capătă Alexandru (min.7)
Cartonaşe galbene: Peia Andrei '24; Varga Rafael '46. Martin Cătălin '74.

   Arbitrii: Deac Ionel Alin - Vasile Ion Adrian, Căşuţ Cristian        Observatori: Herţeg Doru, Rad Vasile.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA