Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

A început ...

Din 16 echipe au mai rămas 14. Şi uite aşa încet încet s-a ajuns şi la debutul acestei noi ediţii

CSVZ August 30. 2015 22:35

Din 16 echipe au mai rămas 14. Şi uite aşa  încet încet s-a ajuns şi la debutul acestei noi ediţii

După o vară tumultoasă bântuită de multe incertitudini în cea ce priveşte continuitatea până la urmă rezolvată onorabil de edilii locali împreună cu, conducerea clubului…apoi din 16 echipe au mai rămas 14. Şi uite aşa încet încet s-a ajuns şi la debutul acestei noi ediţii de campionat, adversar pentru prima confruntare ne-au căzut Roly & company cu Mihai Petcuţ la timonă.

Am întâlnit un adversar accesibil…

Sigur aveam oarecare circumspecţie în cea ce priveşte adversarul apoi ne gândeam că totuşi este cel mai accesibil pentru echipa noastră în care infuzia masivă de tineret predomină ( 20 ani şi 2 luni ) faţă de vârsta ridicată a celor de la Şofronea care pretindeau că vin cu experienţa şi valoarea lotului însă calculele lor s-au dovedit a fi greşite pentru că copii noştri s-au impus obţinând o victorie meritată în acest debut de campionat.

Trebuie să recunoaştem că mai este mult de muncit din partea acestor tineri care azi ( 29.08. ) au făcut pentru prima oară contactul oficial cu Liga IV seniori, începutul este promiţător şi aşteptăm o creştere de la joc la joc lucru posibil cu multă muncă şi dorinţa de autodepăşire pentru că valoarea numai aşa o poţi obţine.

Copii noştri şi-au dominat adversarul rupându-l în două la capitolul pregătire fizică

Despre adversar trebuie menţionat că au avut şi ei momente în care dacă marcau altfel decurgea jocul şi menţionăm aici cele 2 bare şi intervenţiile excelente a goalkeeperului nostru care a salvat câteva ocazii clare ale adversarului, campion pe departe fiind Olariu Laurenţiu care la 38 ani!!! pare să fie încă soluţia salvatoare a celor de la Şofronea , dar pe ansamblul jocului copii noştri şi-au dominat adversarul rupându-l în două la capitolul pregătire fizică cu momente de dominare sufocantă  în jumătatea adversarului care a făcut diferenţa în acest joc. 

Victoria a fost una de moral şi de încredere

La noi pe lângă cele 3 goluri marcate am mai avut o sumedenie de ocazii clare de a înscrie + o bară, numai o parte dacă se concretizau scorul final era mult mai mare. Trebuie să menţionă pe lângă avântul acestor tineri ACHIM, SAMOILĂ, ŢOP… a contat extraordinar aportul mai experimentaţilor Brutyo, Topai, fraţi Caba, Rechiţan şi Vasinc care practic au dat încredere  mai tinerilor colegi. Victoria a fost una de moral şi de încredere urmează ca în celelalte jocuri care vor urma încrederea acordată acestor tineri să fie confirmată prin alte rezultate la fel de bune.

Cum s-a înscris:

Min.5: la o centrare  venită de pe dreapta, Andrei Nibu se înfiltrează printre fundaşii adverşi şi din careul mic deviază mingea în plasă deschizând scorul 1-0!

Min. 22: Rechiţan recuperează o minge, urmează centrarea acestuia   iar Vasinc  cu siguranţă din suprafaţa de pedeapsă o plasează plasa porţi apărate de Gabor…2-0!

Min.58: se repetă faza anterioară , recuperare Rechiţan centrare la acelaşi Vasinc care după un dribling subtil de la 16 m. catapultează mingea în colţul lung, mingea poposind în plasa laterală pentru a treia oară şi stabilind tot odată şi rezultatul final 3-0!

Victoria Zăbrani: Brutyo Adrian -  Hojda Alexandru, Caba Raul, Ţop Cătălin (Botuşi Leontin'87), Topai Andrei, Nibu Andrei(Bodescu Andrei'72), Caba Cristian, Achim Cosmin, Samoilă Cristi (Pruteanu Claudiu'64), Vasinc Andrei, Rechiţan Alexandru (Viderok Mark'81).

Antrenor: Pinţa Leo

Rezerve: Bozgău Gabriel, Bodescu Andrei, Botuşi Leontin, Pruteanu Titfl, Viderok Mark, Baci Eduard, Morariu Alin.

Goluri: Nibu Andrei ('5), Vasinc Andrei ('22, '58.)

Aqua Vest Arad: Gabor Cristian - Cotuna Sebastian, Liga Daniel, Bontea George, Ploscariu Petru (Chevereşan Eduard'46), Roman Alin (Bura Alexandru'69), Miron Cornelius (Gherasă Adrian'54), Marinescu Raul (Danciu Cristian'46), Olariu Laurenţiu, Domenyi Matyas.

Antrenor: Mihai Petcuţ

Rezerve: Iancu Daniel, Bura Alexandru, Kevereşan Eduard, Gherasă Adrian, Danciu Cristian.

Caronaş galben: Marinescu Raul '27, Corbu Adrian '30.

Arbitru:  Bîtea Radu - Bogdan  Asistenţi: Hărduţ Gabriel Dumitru, Stanciu Mihai Vlăduţ. 

Observatori: Brănişcan Ioan, Lovas Iosif.PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani