Club fondat în anul 1932
Prima denumire: "Guttenbrunner  Sportverein"
Tradiția continuă.SEZON 2019-2020
ajf Placeholder image SântanaCurtici Zabrani Felnac Glogovaţ Păuliş Simand UTA II

Victoria Zăbrani  0 : 1  UTA II Arad

Meciul cu UTA II

  Liga IV | Etapa 11 | 07.11.2015 | ora 14:00 | Stadionul “ScheirichARENA”

De două jocuri ne batem singuri…
Victoria Zăbrani - UTA II 0-1 (0-1)

08.11.2015 | CSVZ

Ceaţa deasă care a coborât pe ScheirichARENAPlaceholder image înaintea întâlnirii cu UTA II avea să nu ne fie favorabilă lucru care s-a adeverit până în final cu autogolul de poveste a neinspiratului Rancov din acel minut 41, afundându-ne mai adânc în crisparea şi nesiguranţa care ne bântuie de vreo câteva etape.

De două jocuri ne batem noi pe noi la Vladimirescu a fost Topai acum a venit rândul lui Rancov şi uite aşa „nebuloasa asta ceţoasă” cine ştie când se va risipi...

Cu toate acestea echipa a făcut o repriză excelentă, jocul a avut ritm, angajament total din partea ambelor combatante şi este firesc deoarece se întâlneau două din cele mai tinere echipe ale campionatului, a noastră cu o medie de 20 ani şi 7 luni iar a oaspeţilor 20 de ani şi 1 lună.

Concluzia jocului avea să o tragă însuşi antrenorul Pinţa: „ Să nu ai nici un şut pe poartă şi să câştigi cu 1-0, dă-l ....de noroc”

În partea a doua tot acelaşi ritm cu băieţi noştri la timonă forţând egalarea şi cu contraatacurile periculoase ale vizitatorilor care încercau să profite de spaţiile create. Ocaziile au fost împărţite, la ei Petre Adrian Tabarcea care mai mereu îl depăşea pe aerianul Botuşi, la noi Răchiţan, Pruteanu Titel, Oberşterescu... însă când nu ai noroc nu ai, asta este, am mai bifat o înfrângere să vedem poate în ultimele două jocuri care au mai rămas din acest tur vom reuşi mai mult.

Cum s-a înscris:
Min.41: Botuşi se complică la marginea suprafeţei de pedeapsă şi în loc să respingă o minge simplă o pierde iar centrarea puternică care a urmat îl prinde pe Rancov pe picior greşit acesta lovind mingea defectuos o trimite în propria poartă ieşind un autogol de poveste... 0-1!
Dacă adversarul nu poate îl ajutăm noi pentru a doua oară consecutiv.

Echipele:

Victoria Zăbrani:

Brutyo Adrian - Filip Claudiu (Oberşterescu Ioan ‘82), Rancov Cristian, Botuşi Leontin, Topai Andrei, Filip Ovidiu, Hojda Alexandru (Burcă Raul ‘85), Crişan Daniel, Achim Cosmin (Samoilă Cristi ‘77), Vasinc Andrei (Pruteanu Titel ‘46), Rechiţan Alexandru.

Antrenor: Pinţa Leontin.

Rezerve: Stănilă Ionuţ, Samoilă Cristi, Oberşterescu Ioan, Viderok Marc, Pruteanu Titel, Burcă Raul.

a înscris : Rancov Cristian (min.41, autogol)

Cartonaşe galbene cg: Achim Cosmin’25; Filip Claudiu’45; Rechiţan Alexandru’75.

img

UTA II Arad:

Stanciu Răzvan (Mara Sebastian Bogdan ‘74) - Aldan Sergiu, Wild Erich, Moza Mădălin, Suslak Adrian, Murakami Gentaro (Laza Denis’77), Vlad Michel, Tănase Ionuţ, Man Denis, Petre Adrian Tabarcea (Ghiunghiuş Andrei ‘67)

Antrenor: Stuparu Dan

Rezerve: Mara Sebastian, Kim Du - Ho Hery, Sava Marius, Ghiughiuş Andrei, Laza Denis, Lazăr Alexandru, Bodri Luca

Cartonaşe galbene cg: Wild Erich ‘90+2

 

Arbitri: Bîtea Radu Bogdan - Hanyecz Dan, Mocanu Silviu. Observatori: Brănişcan Ioan, Sfăt Gheorghe.


REZULTATE ŞI CLASAMENT                                                  FOTOREPORTAJ: Victoria-UTA II
PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA

Primăria și Consiliul Local Zăbrani