- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

VictoriaFelnac  2 : 0  Victoria Zăbrani

Placeholder image
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2016-2017
Etapa nr.14: Arena din Felnac - Sâmbătă 19.11.2016 ora 14:00

E greu să emitem pretenţii în faţa unei echipe cu un lot mai valoros.

Victoria Felnac - Victoria Zăbrani 2:0 (1:0)

20.11.2016 12:38 | CSVZ

Deplasarea de la Felnac a fost una în care nu ne-am făcut mari iluzii asta şi datorită lotului subţire pe care Abrudean îl avea la dispoziţie,  fără Cati care susţinea un examen la acea oră, Hodan suspendat, Toc plecat la muncă şi colac peste pupăză şi fără Iorgovan din min. 27'. Era greu să emitem pretenţii în faţa unei echipe cu un lot mai valoros şi care era avidă de un rezultat bun la ultimul meci pe teren propriu din acest an. Până la urmă rezultatul a venit firesc echipei mai experimentată, mai omogenă şi trebuie să recunoaştem mai valoroasă, care azi a fost echipa Felnăcană.

Practic jocul a început de la 1-0 prin autogolul lui Stancu care a avut "nefericita şansă să pună nefericitul cap" în calea mingii centrate în forţă de Radu Popa. Apoi a urmat o serie de ratări ale gazdelor la care puteam să ieşim "şifonaţi rău" însă treptat, treptat mijlocul nostru reuşeşte să echilibreze jocul prin Crişan, Zele şi incursiunile periculoase pe flancuri unde Rogojinaru şi Topai încercau să pună presiune pe apărarea adversă însă fără a reuşi să creăm  mari emoţii experimentatului Păşcălău.

În partea secundă echipa noastră iese mai decisă de la vestiar şi începe să pună probleme mai serioase gazdelor prin jocul de contre şi şuturile expediate de Zele şi Crişan, gazdele căutau şi ele golul doi liniştitor care va veni spre finalul jocului în urma unei greşeli de copil a lui Zopota gazdele reuşind golul prin Flavius Băd a cărui şut nu poate fi deviat de Brutyo, mingea oprindu-se în colţul porţi acestuia. 2-0!

Faţă de lotul aliniat echipa nu a jucat rău însă şi aşa trebuie să recunoaştem că era o minune dacă reuşeam şi un rezultat bun, lucru recunoscut unanim de membrii delegaţiei noastre.

Toată lumea aşteaptă finalul acestui tur când vom trage linie, vom analiza şi sigur ne vom despărţi de uni jucători care nu au puterea sau valoarea jocurilor de liga 4 pentru că, clubul din Zăbrani merită o echipă mai competitivă şi mai valoroasă pe măsura tradiţiei pe care fotbalul o are de-a lungul anilor în această comună.

Un motiv în plus ar fi anul 2017 când clubul îşi serbează 85 de ani de la înfiinţare fiind unul dintre cele mai vechi grupări fotbalistice din judeţul nostru. Însă până atunci mai avem de trecut un hop care se numeşte Ineu, sâmbătă pe teren propriu în ultimul joc al turului din 2016.- Caseta tehnică -

Victoria Felnac

Echipa:
Păşcălău Ionel - Istin Migricel, Dubeştean Radu, Nichituţ Petru (Borteş Alexandru 61'), Moisă Octavian, Măruşteri Daniel (Gîdea Nicolae 83'), Vidac gabriel, Sabu Alexandru (Bogdan Petru 69'), Popa Radu, Isac Martin (Foghiş Mădălin 90'), Băd Flavius.

Rezerve:
Felnacichi Oliver-Ati

Antrenor:
Cuedan Dan

A înscris:
Băd Flavius 71'

Cartonaşe galbene:
Păşcălău Ionel 30'
Băd Flavius  30'
Vidac Gabriel 72'


Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian - Rogojinaru Florin, Zopota Sergiu, Olariu Laurenţiu, Topai Andrei, Achim Cosmin (Mereuţă Laurenţiu 78'), Crişan Daniel, Zele Eduard, Stancu Robert, Iorgovan Sergiu (Rancov Cristian 27').

Rezerve:
Stănilă Ionuţ, Cati Marius.

Antrenor:
Abrudean Adrian.

A înscris:
( Autogol ! ) Stancu Robert 2'


Cartonaş galbene:
Olariu Laurenţiu 30'


Arbitrii: Burza Cristian Mirel - Dreghici Flavius Cristian, Dumitru Flavia Daniela   Observatori AJF:  Enoiu Dumitru, Lovas Iosif

"După meciul de azi ne bucurăm că ne-am despărțit frumos de suporterii noștri în 2016"

Dan Cuedan

 "Nu avem în cap un anumit loc, ci faptul că am reprezentat și reprezentăm onorabil comuna Felnac. Spre exemplu, după meciul de azi ne bucurăm că ne-am despărțit frumos de suporterii noștri în 2016, cu promisiunea că vom încerca să arătăm și mai bine la primăvară. Sunt mulțumit de jocul de astăzi al echipei, cu mențiunea că nu este posibil să ratăm atât de mult. Am dus mingea relativ ușor în careul advers, dar acolo ne-a lipsit clarviziunea. Este clar că la Sântana nu ne mai putem juca cu ocaziile dacă vrem să scoatem ceva", a precizat Dan Cuedan, pentru sport arad.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA