- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

  Victoria Zăbrani    4 : 0   C.S. Ineu    

Placeholder image
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2016-2017
Etapa nr.15 Stadionul "ScheirichARENA"    Sâmbătă 26.11.2016   ora 14:00

Desprinderea a venit spre final...

Victoria Zabrani - C.S. Ineu 4-0 (1-0)

27.11.2016 11:54 | CSVZUltimul joc din acest an ne-a adus şi cel mai bun scor înregistrat acasă în acest tur de campionat cu nu mai puţin de 4 goluri înscrise de băieţii lui Stily'. Însă victoria a venit cu oarecare emoţii desprinderea făcându-se deabia spre final în urma unei lovituri de maestru "marca" Zele care a speculat o ieşire din poartă a neinspiratului Puşcaş.

Scorul întâlnirii putea fi tranşat încă de la pauză dacă bieţii noştri nu iroseau cu atâta nonşalanţă câteva ocazii clare de a înscrie, cei drept am avut şi un gol anulat la o fază la care tuşierul a semnalizat greşit, după părerea noastră, o poziţie de offside la Dragomir. Am reuşit totuşi spre finalul primei părţi să înscriem printr-o lovitură de pedeapsă acordată corect de centralul Herţeg şi astfel am intrat la cabine cu un fragil 1-0.

La reluare băieţii din Ineu au prins mai mult curaj şi au început să fie mai periculoşi pe poarta noastră însă Brutyo a respins cu siguranţă câteva şuturi periculoase expediate de aceştia. Profitând de un oarecare haos instalat în rândurile noastre, parcă nu ne mai ieşea nimic, ratările atacanţilor noştri continuă, neinspiraţia în fazele premergătoare finalizări coborând la nivelul de prostie în care excelează pe rând băieţii lui Stily' face ca adversarul să prindă şi mai mult curaj crezând că se poate...însă liniştea o să o aducă în tabăra noastră Zele apoi iese la rampă "vulpoiul" Olariu şi în final capacul îl pune Dragomir care reuşeşte să înscrie în final de tur şi în final de prezenţă la echipa din Zăbrani.

Poate scorul este prea dur pentru băieţii conduşi de Sculici însă după ocazii şi aspectul jocului victoria noastră este pe deplin meritată şi la fel acest cadou oferit nouă în acest ultim joc al turului din acest an. Tot odată finalul acestei runde a consemnat şi momentul despărţiri de Dragomir şi Stanciu care imediat după joc au plecat spre casă... le urăm mult succes la echipele unde vor dori să evolueze.

Cum s-a înscris:

Min.40: la un henţ comis de oaspeţi în propria suprafaţă de pedeapsă Herţeg dictează penalty care este transformat cu siguranţă de Crişan 1-0!

Min.75: lovitura liberă executată impecabil de Zele de la vreo 25 m. îl păcăleşte pe Puşcaş, mingea poposind în vinclul porţii apărate de acesta 2-0!

Min.87: pătrundere în forţă a inepuizabilului Oală' urmat de un şut puternic pe lângă Puşcaş, mingea poposind în plasă pentru 3-0!

Min.89: Dragomir reia puternic  în plasă un şut respins de portarul oaspeţilor şi scorul se majorează la  4-0!
- Caseta tehnică -

Victoria Zăbrani

Echipa:
Brutyo Adrian - Topai Andrei, Cati marius, Hodan Gheorghe, Rogojinaru Florin, Crişan Daniel, Zele Eduard, Dragomir Gianni, Achim Cosmin ( Stancu Robert 61'-Mereuţă Laurenţiu 72'), Olariu Laurenţiu, Rancov Cristian.

Rezerve:
Stănilă Ionuţ, Iorgovan Sergiu.

Antrenor:
Abrudean Adrian.

Au înscris:
Crişan Daniel 40'
Zele Eduard 75'
Olariu Laurenţiu 87'
Dragomir Gianni 89'

Cartonaşe galbene:
Hodan Gheorghe 64'
Rogojinaru Florin 66'


C.S. Ineu

Echipa:
Puşcaş Cristian - Rădac Doru (Udrescu Laurenţiu 46'), Karmanoczky Alexandru, Iaroş Duşan, Hulbăr Giorgian, Zdrenţan Dacian, Spătaru Victor, Belei Raul (Mâneran Denis 84'), Gavrilă Andrei, Maşniţă Vasile, Maşniţă Gheorghe (Dragoş Teofil 40').

Rezerve:
Ardelean Dorin, Florea Denis.

Antrenor:
Sculici CristianArbitrii: Herţeg Dorinel - Hărduţ Gabriel Dumitru, Nagy Zoltan..  Observatori AJF:  Enoiu Traian, Coman Ovidiu.

"o victorie meritată din toate punctele de vedere"
Abrudean Adrian


● Încheiem acest tur de campionat cu o victorie concludentă 4-0...

Da mă bucur foarte mult că am terminat acest tur de campionat cu o victorie, o victorie meritată din toate punctele de vedere şi pentru acest aspect vreau să-mi felicit jucători pentru efortul depus. Nu a fost uşor acest joc dar plusul de experienţă a fost de partea noastră şi am reuşit să câştigăm fiind de altfel şi obiectivul nostru nu scorul neapărat. Din acest moment gândul meu se îndreaptă spre viitor, avem această pauză în care vom analiza împreună cu conducerea clubului situaţia şi comportamentul fiecărui jucător, vom încerca să luăm deciziile cele mai bune pentru ca această echipă să devină cât mai competitivă, sperăm să fim inspiraţi pentru că vom avea mult de lucru în această vacanţă şi sper că vom lua deciziile cele mai bune în folosul acestui club.  Din punctul meu de vedere aici am găsit nişte oameni, atât domnul primar cât şi conducerea care sunt oameni dedicaţi pentru acest sport seriozitatea fiind pe prim plan şi din acest motiv cred că vom face o treabă bună.

● Scorul înregistrat ne scuteşte de comentarii însă totuşi nu ţi se pare cam mare după unele momente ale jocului ?

Nu pentru că în prima parte am avut o posesie şi o dominare clară cu situaţii foarte mari de a mai înscrie şi dacă la pauză  era 3-4 pentru noi nu era mare lucru după aspectul jocului. În partea secundă, spre surprinderea mea, băieţi au făcut un pas înapoi cea ce eu nu le-am cerut însă  a căzut golul doi a lui Zele când s-a produs descătuşarea, ospeţii căzând psihic iar noi am mai punctat de două ori. Dacă sunt nemulţumit ar fi primele 15-20 de minute din repriza a doua însă pe ansamblul jocului victoria este pe deplin meritată.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA