- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   

ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2016-2017
   la final de an

Bilanţ la final de an: Datorii zero...iar cu băieţii suntem cu plata la zi!

Miculiţ Eugen

25.12.2016 18:47 | CSVZ

Responsabilul financiar al clubului, Miculiţ Eugen este persoana din cadrul Consiliului de Administraţie care are grijă cheltuirea bugetului alocat în limita prevederilor lui. El se ocupă de plăţi, de încasări şi practic este "cel mai iubit" om din conducere de către băieţi sau cum îi mai spun: OMUL CU BANI!

Şi în acest final de an are motive să fie mulţumit pentru că a reuşi să achite drepturile băieşilor la zi fiind un fel de Moş Crăciun al clubului: "Mă bucur că înaintea sărbătorilor de iarnă, clubul nostru a reuşit să achite indemnizaţiile băieţilor în aşa fel încât prin efortul nostru să aducem un dram de bucurie în plus înaintea sărbătoriri Crăciunului şi a anului nou. Din acest punct de vedere noi suntem la zi faţă de băieţi."

 Însă problemele financiare care macină aceste cluburi la nivel de judeţ nu sunt puţine ba din contră: "Parcă pe zi ce trece lucrurile se complică tot mai mult din cauza acestei legislaţii ambigue şi confuze care în loc să simplifice lucrurile le lasă aşa în ceaţă creând tot timpul o stare de nesiguranţă în cheltuirea bugetului alocat" a mai spus în încheiere Miculiţ Eugen.

Conducerea clubului aşteaptă noul an cu multă încredere, fiind şi unul jubiliar în care se va sărbători 85 de ani de existenţă având ferma convingere că îl va onora cu rezultate pe măsura evenimentului.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA