- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2016-2017
  Etapa nr.15

"Abrudean este un profesionist iar împreună cu secundul său fac o treabă minunată"

Stamate Virgilius

23.12.2016 15:59 | CSVZ

Pentru Stamate Virgilius, vicepreşedintele clubului munca nu s-a încheiat odată cu vacanţa băieţilor din contră, spune el, "pentru conducerea noastră munca deabia începe deoarece avem o mulţime de probleme de rezolvat pentru a asigura reluarea pregătirilor în condiţii bune. Am promis noului tehnician un lot mai numeros şi de valoare cu care să poată face treabă iar pentru acest lucru avem de umblat."

Ne puteţi spune mai amănunţit...

Nu pentru că am făcut-o odată şi am rămas cu ochii în soare, toate la timpul lor deocamdată după cum am spus se munceşte... Oricum ştiţi bine că în finalul turului ne-am despărţit de Stancu şi Dragomir iar locul lor trebuie automat completat pe urmă sunt posturile deficitare pe care trebuie să le îmbunătăţim lucru care ni s-a cerut de către noul tehnician Abrudean.

Apropo de noul tehnician, care sunt relaţiile de lucru a conducerii cu noul staff tehnic?

Foarte bune, pot sa spun ca Abrudean este un profesionist iar împreună cu secundul său fac o treabă minunată de când au venit la noi, se munceşte la antrenamente cu o meticulozitate la "virgulă" orice joc a fost pregătit la cel mai mic amănunt... ce să spun eu personal sunt încântat.

Băieţii au intrat în vacanţa de iarnă la club se munceşte, după cum aţi spus, personal însă vicepreşedintele clubului ce şi-ar dori pentru noul an?

În primul rând sănătate, putere de muncă, să reuşim să construim o echipă competitivă şi respectată în fotbalul judeţean şi nu numai... aşi dori în preajma crăciunului şi a noului an în care de curând vom intra, să urez tuturor un Crăciun fericit, alături de cei dragi şi un nou an cu mult mai multe bucurii şi satisfacţii pentru fiecare – La mulţi ani!
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA