- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Avancronica etapei nr.3

Păuliș-Zăbrani: ambiția și dorința de victorie  factor important în această confruntare !


31.08.2017 • 13:05 | CSVZ

Zăbrani în formulă completă cu Băd și Zele în formația de start

După meciul de poveste, ca să nu spunem coșmar, din etapa precedentă am rămas doar cu poza  cum cum ne-a prezis  un glumeț de altfel simpatic nouă și cu speranța că a fost doar un accident. Spunem acest lucru cu credința că,  băieții au tras ponoasele dându-și seama că nu contează numele ci felul în care te prezinți la un joc, capitol la care au rămas corigenți  în fața propriilor suporteri.

Sperăm că la Păuliș sâmbătă dimineața băieții își vor relua ciclul început la Mailat și vor evolua la potențialul dorit de noi într-o confruntare tradițională a celor două localități de-a lungul anilor. Întâlnim o echipă gazdă în foame mare de puncte după două eșecuri consecutive cu un lot destul de improvizat însă cu un tehnician care știe să insufle echipei multă ambiție și dorință de victorie caracteristic fotbalistului  Dănuț Mițiți.

De partea noastră avem valoarea și experiența factor important în această confruntare. Sperăm că Zele își va relua locul în echipă după accidentarea suferită,  Băd care și-a ispășit cele două etape de suspendare este gata de debut acolo în centru, iar noutățile pe care ni le rezervă Abrudean le vom putea vedea la fața locului dacă vom veni în număr cât mai mare pentru a ne susține favoriții.

În rest etapă normală cu favoritele Pecica, Chișineu Criș și Sîntana care este greu de crezut că vor pierde puncte și cu o mențiune specială pentru Curtici la care proaspătul instalat pe banca tehnică Aslău după numai o etapă ''și-a luat zborul''  la vecini noștri din Timiș...iar confruntarea de la Șimand se anunță destul de interesantă.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA