- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
  Avancronica  etapei nr. 5

În deplasarea de la Săvîrșin băieți au o singură variantă – victoria!


13.09.2017 • 19:44 | CSVZ

Dacă în derby-ul etapei precedente am terminat nedecis părându-ne și nouă până la urmă remiza echitabilă pentru că s-au întâlnit  două echipe bune ale campionatului. Însă în deplasarea de la Săvîrșin băieți au o singură variantă – victoria! Nici un alt rezultat nu ne face cinste, sigur nu va fi un joc ușor știindu-se bine avântul și mobilizarea de care Neamț și colegi sunt capabili în fața propriilor suporteri și apoi nu în ultimul rând starea deplorabilă a suprafeței de joc cu care gazdele sunt obișnuite față de echipele oaspete.

Toate acestea în contextul în care  suntem considerați o echipă de top în elita județului și pretențiile sunt mari iar ruperea de pluton a celor două: Criș-Sîntana începe să devină tot mai evidentă șansa noastră sunt cele trei puncte la Săvîrșin. Primele cinci locuri joacă afară din care doar Socodorul se poate împiedica la Vladimirescu.  Crișul nu credem că va avea probleme cu mânjii UTA-ei, Sîntana poate în sezonul trecut o deplasare la Felnac era mai dificilă însă în momentul de față nu o vedem. De asemenea și Ineu nu vedem cum să fie oprit  la graniță de Moț și colegi lui, Pecica are de înfruntat o echipă debusolată care încă nu-și găsește cadența după pierderea a mai mult de jumate din  jucători.

Apoi orice punct câștigat sau pierdut te saltă sau coboară vertiginos pe linia clasamentului, lucru constatat în aceste patru etape. Însă lucrul cel mai important este apropierea de podium și acesta se poate realiza doar prin cumul de puncte în rest sunt doar vorbe. Dacă avem pretenția că suntem pentru locurile înalte ale clasamentului atunci să ne respectăm statutul și să ținem pasul cu ceilalți pretendenți. În rest muncă, perseverență și dorința de victorie în fiecare joc indiferent de adversar numai așa putem aduce  plus valoare într-un campionat a Ligii 4 arădene și așa incomplet în acest sezon.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA