- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II
liga IV - Sezon 2017-2018
Avancronică

O echipă destul de incomodă cu un tehnician ambițios care ne-a mai pus probleme în trecutul nu prea îndepărtat...


25.08.2017 • 06:56 | CSVZ

Capul de afiș al acestei etape se desfășoară la Criș

După victoria categorică obținută de băieții noștri în prima etapă comenta un ''şugubăţ pe Facebook: Faceţi-vă poza cu clasamentul asta... '' păi haideți să vedem dacă rămânem cu poza sau continuăm povestea frumoasă începută la Mailat. Avem posibilitatea să ne convingem Sâmbătă dimineața pe Josef Scheirich contra musafirilor din Șimand care vin după o remiză cu ineul unde dubla lui Ruska și Ghergar le-au asigurat primul punct din actuala stagiune.

Sigur nu va fi un joc ușor Șoimii fiind o echipă destul de incomodă cu un tehnician ambițios care ne-a mai pus probleme în trecutul nu prea îndepărtat...însă acum este cu totul altă poveste evoluția echipei trebuie să confirme aşteptărilor noastre pentru că valoarea și experiența sunt de partea noastră, fără a subestima adversarul, spunem că victoria ne este  accesibilă în această întâlnire.

Capul de afiș al acestei etape se desfășoară la Criș unde teamul lui Cherecheș va da piept cu băieții lui Mutică în primul derby al acestui sezon. În restul întâlnirilor  favorite  par a fi gazdele,  excepție poate să facă meciul de la Curtici unde gazdele debutează sub bagheta unui nou antrenor ( Aslău ) și a unei veri plină de incertitudini contra unei echipe rănită din prima etapă. În rest meciuri de liga 4 pe care le dorim tot mai bune…  

În premieră pentru Zăbrani, din acest sezon toate meciurile echipei se vor  disputa de la ora 11:00 pe teren propriu.  Este bine sau nu ne vom convinge începând de mâine când vă așteptăm pe arena sportivă alături de favoriți.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA