- CLUB FONDAT ÎN ANUL 1932 -


SEZON 2018-2019
   
ajf Placeholder image Curtici Felnac Glogovaţ Pecica Păuliş Sântana Zabrani Simand UTA II

Finalul stagiunii se încheie sâmbătă seara la Șiria unde Criș și Zăbrani își dispută Cupa

05.06.2018 • 19:25 | sportarad.ro - CSVZ
+ ● Mai multe poze

Ocupantele locurilor 1 și 3 în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad la fotbal se vor bate pentru Cupa României sâmbătă seara, la Șiria. Vorbim despre trofeul fazei județene a competiției denumite KO, care ar putea ajunge la Chișineu Criș sau Zăbrani.

Deznodămâtul îl vom afla, așadar, pe 9 iunie, începând cu ora 18, pe arena "Otto Grefner", cea care i-a fost gazdă primitoare și UTA-ei în ultimul an și jumătate. În cazul în care ia și Cupa, echipa pregătită de Adrian Abrudean realizează eventul, în timp ce Cristi Irimia și băieții săi ar aduce din nou trofeul la Zăbrani după 36 de ani de secetă.

Finala Cupei va coincide și cu prima apariție publică a lui Adrian Lucaci în calitate de președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad. Vă reamintim că vineri sunt alegeri în sala de ședințe a Consiliului Județean Arad, iar fostul fundaș al UTA-ei nu are contracandidat la șefia Asociației. La Arad, cu această ocazie, e așteptat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, reales și el șef la Casa Fotbalului la mijlocul lunii aprilie.

" Mă bucur nespus de mult că, după o perioadă așa de îndelungată suntem iarăși într-o finală județeană a Cupei României. Zâmbesc când citesc în prezentarea materialului de trofeul în sine, pentru că noi la finalul jocului am primit o amărâtă de diplomă...nu ziare, nu reporteri,  nici două rânduri nu s-a scris despre acea finală în "Flacăra Roșie". Greșesc, au venit cei de la Sebiș cu un fotograf după ei și le-a făcut ceva poze lor...iar noi îi așteptam spunându-le că au timp să se pozeze și după joc...totuși au făcut bine că s-au pozat înainte pentru că jocul l-am câștigat noi. Revin în prezent și afirm din nou, actuala generație sunt ca grup  mai valoroși ca noi și de aceia trebuie să creadă în valoarea lor și mai important,  să-și dorească  o reușită în această finală contra puternicei echipe a lui Abrudean și păstorită admirabil de acest Cherecheș.  Totul este posibil... " încheie optimist fostul jucător al zăbraniului din acea perioadă, Tibi Nicula.
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerPlaceholder image

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player

Get Adobe Flash playerPRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL ZĂBRANI SUSȚINE CLUBUL SPORTIV VICTORIA